Dagboek van een juf ~ 15

Zaterdag 6 april
Zaterdagochtend voelde ik me helaas niet zo lekker. Hierdoor had ik wel de tijd om nog verder te lezen in Allesbehalve Oké. Zaterdagmiddag liet ik mijn eerste tatoeage zetten. Ik heb de vingerafdruk van beide ouders laten zetten in de vorm van een hartje. Zodra hij hersteld is zal ik een foto plaatsen. Hierna ging ik naar mijn vriend. ’s Avonds speelde we een spelletje.

Zondag 7 april
Helaas voelde ik me zondag nog steeds niet helemaal goed. Wel had ik nu veel tijd om te lezen. Zo las ik dan ook Allesbehalve Oké uit. verder maakte ik nog wat foto’s en werkte ik aan mijn blog. ’s Avonds was het tijd om even te studeren. Later op de avond begon ik in Eve & Adam. Ook keek ik nog naar De Mol.

Maandag 8 april
Maandag is altijd mijn schooldag. Echter begon ik vandaag pas om één uur. ’s Ochtends keek ik naar De Luizenmoeder. Ook las ik wat in Eve & Adam. Na school keek ik naar Dreamschool en bereidde ik mijn lessen nog voor.

Dinsdag 9 april
Dinsdag kwam mijn stagebegeleider vanuit de pabo mijn lessen beoordelen. Hier was ik best wel gespannen voor, maar gelukkig was hij heel erg positief.

Woensdag 10 april
Woensdag heb ik mijn vrije dag. Ik had me voorgenomen om aan school te werken, maar ik ben met mijn boek op de bank gaan zitten en voordat ik het wist was het al veel later. Woensdag las ik dus voornamelijk in Eve & Adam.

Donderdag 11 april
Donderdag was de school maar een halve dag open. ’s Middags ging ik even naar de winkels en kocht ik Kikker is Kikker. Verder maakte ik een planning voor school, keek ik Ink Masters en las ik in Eve & Adam.

Vrijdag 12 april
Vrijdag waren de koningspelen op school. Na het werk, werkte ik aan school. Ook las ik nog wat in Eve & Adam. Tot nu heb ik gemerkt dat ik in dit boek niet lang achter elkaar kan lezen. Ook luisterde ik naar De trustnobody podcast en Man man man. ’s Avonds werkte ik nog wat aan school en daarna ging ik naar mijn vriend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s