Wrap up ~ Maart 2019

Verleiding (De Royals) – Erin Watt
Het eerste boek van maart luisterde ik via Storytell. Ik vond het een leuk vermakelijk verhaal, maar was niet meteen heel enthousiast. Dit zou kunnen komen doordat ik het luisterde en daardoor niet helemaal in het verhaal zat. Ik gaf dit boek 3,5 ster.

De prins op het verkeerde paard – Jill Mansell
Als tweede las ik De prins op het verkeerde paard. Dit boek vond ik echt heerlijk weglezen. Het boek heeft hele korte hoofdstukken, wat ik persoonlijk erg prettig vind omdat ik lees per hoofdstuk. Ook vond ik het heel leuk dat je vanuit bijna alle personages las. Hierdoor leerde je iedereen goed kennen en kon ik echt meeleven met de meeste personages. Ik gaf dit boek 4 sterren.

Girl Online – Zoe Sugg
Het idee van dit boek vond ik erg leuk. Vroeger had ik ook zo’n serie, volgens mij van Carry Slee. Ik vond het een leuk boek, maar niet meer dan dat. Ik denk dat het komt, omdat het voor iets jongere meiden is bedoeld. Als ik vijftien was geweest had ik het waarschijnlijk wel echt een heel leuk boek gevonden. Nu gaf ik het boek 3 sterren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s