Dagboek van een Juf ~ 16

Zaterdag 13 april
Zaterdag was mijn opa jarig. ’s Ochtends keek ik naar Ink masters. ’s Middags ging ik gezellig lunchen met een vriendin. Later op de middag bakte we koekjes, niet uit een pakje wat ik best knap van ons vond. Daarna ging ik weer terug naar mijn vriend en gingen we boodschapjes doen voor een lekker drankje en lekkere hapjes. Eerst gingen we nog even sporten. Later op de avond keken we naar Spiderman: homecoming.

Zondag 14 april
Zondag werd ik helaas ontzettend beroerd wakker. Ik probeerde nog zoveel mogelijk uurtjes slapen mee te nemen. ’s Middags besloot ik toch maar te gaan studeren. Ook had ik mijn vriend beloofd om te helpen met een opdracht. ’s Avonds ging ik ook al op tijd naar bed. Na een paar uurtjes slaap keek ik Married at first sight.

Maandag 15 april
’s Ochtends besloot ik om eerst alle formulieren voor mijn werk bij te werken. Daarna las ik wat in Eve & Adam. Ook keek ik nog wat afleveringen van Goede tijden, Slechte tijden. Aan het eind van de ochtend was het tijd om naar school te gaan. Aan het eind van de middag kwam ik weer thuis. ’s Avonds bereidde ik nog mijn lessen voor en mijn stagegesprek. Daarna las ik Eve & Adam uit.

Dinsdag 16 april
Dinsdag luisterde ik naar de nieuwe aflevering van 30 minuten Rauw. Daarna was het tijd om naar stage te gaan. ’s Middags had ik ook gelijk mijn functioneringsgesprek. Na stage werkte ik nog wat aan school voor werk en mijn studie. Daarna besloot ik om DREAMSCHOOL te kijken. Na het eten koos ik een nieuw boek uit. Ik ga lezen in Heerestraat & Rozenlaan. Hierna had ik eindelijk tijd om De Mol te kijken. Ik vond het echt een heftige aflevering, met het familiebezoek. Later op de avond keek ik naar Beau Five Days Inside. Ook keek ik nog een aantal afleveringen van Friends from College.

Woensdag 17 april
Woensdag is mijn vrije dag en vandaag kon ik rustig aan doen, want vrijdag heb ik ook een vrije dag i.v.m. de meivakantie. ’s Ochtends las ik wat in Heerestraat & Rozenlaan. Verder las ik verschillende blogs. Daarna was het tijd om school te werken. Ik schreef was verslagen en studeerde wat. In de pauzes las ik. Ondertussen luisterde ik naar Monica’s Podcast. Aan het eind van de middag las ik nog wat. Aan het begin van de avond werkte ik nog wat aan school.

Donderdag 18 april
Donderdag was mijn laatste werkdag voor de vakantie. We vierden Pasen op mijn werk. Het was ontzettend lekker weer. Nadat ik weer thuis was, zat ik nog lekker in het zonnetje. ’s Avonds ging ik heel vroeg slapen.

Vrijdag 19 april
Vrijdag was de eerste vakantiedag of eigenlijk weekend, want ik moet dinsdag gewoon naar school. Vrijdagochtend keek ik naar Hotter than my daughter en Iedereen had het erover. Daarna ging ik buiten in het zonnetje lezen. Eerst las ik Heerestraat & Rozenlaan uit. Daarna begon ik in Lampje. Ook luisterde ik naar TrustNobody. ’s Middags las ik ook wat in Crash. Verder maakte ik ’s avonds mijn diamond paint af. Ook speelde ik House Flipper.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s