Dagboek van een Juf ~ 17

Zaterdag 20 april
Zaterdag was het weer heerlijk weer. Overdag las ik in Crash van Mariëtte Middelbeek. Dit boek las ik ook uit, zaterdag. Aankomende week zal er een recensie online komen. Zaterdagavond moest ik een paar uurtjes werken. Daarna ging ik naar mijn vriend en speelden we nog wat spelletjes. z

Zondag 21 april
Eerste paasdag. ’s Ochtends deed ik rustig aan. Daarna maakten we zelf broodjes. Aan het eind van de ochtend en in de middag genoot ik van het heerlijke zonnetje. Ik begon in De Vijfde brief van Nicola Moriarty. ’s Avonds maakten we zelf kapsalon, een iets gezondere manier. Later op de avond ging ik naar huis en ook thuis las ik nog wat in De vijfde brief.

Maandag 22 april
Twee paasdag. ’s Ochtends Bereidden we een lunch voor. Dit namen we mee naar mijn opa en oma. We lunchten gezellig met de hele familie. Eenmaal thuis las ik De vijfde brief van Nicola Moriarty uit. Daarna was het tijd om te studeren, want ik had dinsdag twee belangrijke tentamens. Later op de avond maakte ik nog een planning voor de komende week. Ook keek ik nog naar Dreamschool.

Dinsdag 23 april
Dinsdag ging ik eenmalig op dinsdag naar school. Het was een erg lange schooldag. Beide tentamens heb ik gelukkig gehaald. Verder kregen we feedback op gemaakte lessen en hoe wij deze het beste nog kunnen aanpassen. Om de voldoendes te vieren, besloot ik om sushi te halen. Eenmaal thuis keek ik naar De Mol. Mijn meest verdachte mol is naar huis. Later op de avond keek ik wat afleveringen van Goede tijden, Slechte tijden.

Woensdag 24 april
Nu heb ik officieel 1,5 week meivakantie. Wel moet ik natuurlijk studeren en aan mijn portfolio werken. Woensdagochtend keek ik naar Beau five days inside. Elke aflevering verbaasd het mij weer hoe open alle mensen zijn. Heel mooi om te zien. Verder maakte ik nog wat foto’s en werkte ik nog wat aan mijn blog. Aan het eind van de ochtend las ik nog wat verder in Lampje.
’s Middags keek ik wat afleveringen van Friends from College. Aan het begin van de avond keek ik naar Dynasty. Ik vind dit echt een goede serie. Aan het eind van de avond begon ik in Tijdbom van Joelle Charbonneau.

Donderdag 25 april
Donderdagochtend keek ik als eerste naar Temptation Island. Ik vind de kandidaten dit seizoen ontzettend negatief, op een aantal uitzonderingen natuurlijk. Daarna deed ik wat huishoudelijke taken. Aan het eind van de ochtend maakte ik een leesplekje om verder te lezen in Tijdbom. Ook keek ik Iedereen had het erover. ’s Middags keek ik ook nog naar Dynasty. ’s Avonds las ik nog wat.

Vrijdag 26 april
Vrijdagochtend luisterde ik naar verschillende podcasts, namelijk naar Man, Man, Man en Trustnobody. ’s Middags ging ik even naar het dorp. Daarna was het weer tijd om verder te lezen in Tijdbom. Deze las ik ’s avonds dan ook nog uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s