TBR ~ Mei 2019

Koninginnen
Het boek wat ik mee neem vanuit april. Dit boek lees ik met de @ileesclub via Instagram. Er zijn verschillende mijlpalen waarop je een met elkaar kunt praten of een vraag kunt beantwoorden. Volgens het schema zou die boek op 10 mei uitgelezen worden.

Eliza and her Monsters
Dan nog een boek wat ik mee neem vanuit april. Dit boek lees ik in het Engels en daardoor ga ik er niet zo snel doorheen. Over dit boek heb ik echt ontzettend positieve verhalen gehoord. Vandaar dat ik het toch graag wilde lezen en tot nu toe vind ik het goed te volgen.

Het Rosie Effect
Bij BooksEverAfter wordt er per kwartaal een trilogie uitgekozen, hiervan wordt dan maandelijks één deel gelezen. Dit kwartaal is Het Rosie Project uitgekozen. Het eerste had ik al eens gelezen en aan het tweede deel ben ik nog niet toegekomen, daarom ben ik van plan deze mee te lezen.

Wat Alice Vergat
Dit boek is het maandboek van BooksEverAfter. Dit staat al een tijd lang op mijn TBR, dus besloot ik dit boek ook mee te lezen. Ik lees dit boek via KoboPlus.

Truth or Dance
Dan een boek waar ik erg benieuwd naar ben. Ik vind Chinouk Thijssen erg leuk schrijven op haar website en ook leuk vertellen op haar YouTube kanaal. Ik heb dan ook heel veel zin om in dit boek te beginnen.

Winter
Dit is het laatste deel uit de Lunar Chronicles. De andere delen las ik al een tijd terug en dit deel bleef ik maar uitstellen. Dit boek lees ik via KoboPlus.

Daar gaat de Bruid
Dit boek is geschreven door Kaat de Kock. Haar andere boek, Het is ingewikkeld, vond ik erg leuk en las ik ook erg snel uit. Toen ik vorige maand zag dat haar nieuwe boek uit kwam, zette ik deze gelijk op mijn e-reader. Ook dit boek lees ik via KoboPlus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s