Dagboek van een Juf ~ 18

Zaterdag 27 april
Koningsdag, ik besloot om dit jaar lekker eens thuis te blijven, voornamelijk vanwege het weer. Overdag werkte ik wat aan school. Ik ruimde mijn boekenkast op en keek wat naar Dynasty. ’s Avonds begon ik aan Game of Thrones. Mijn vriend heeft alle seizoenen al gezien maar ik nog niet, dus kijken we nu samen vanaf seizoen 1.

Zondag 28 april
Zondag deden we ’s ochtends lekker rustig aan. Aan het eind van de ochtend keken we nog een aflevering van Game of Thrones. Daarna was het tijd om weer eens te gaan sporten. Ook begon ik in Eliza and her Monsters. Ik lees dit boek in het Engels, dus waarschijnlijk ga ik hier niet heel snel doorheen. ’s Avonds moest ik een paar uurtjes werken.

Maandag 29 april
Maandagochtend moest ik naar de tandarts, er was namelijk een stuk van mijn kies afgebroken. Helaas heb ik de rest van de dag ontzettend veel pijn gehad. Omdat ik mijzelf niet helemaal fit voelde, keek ik daarna wat Netflix. Ik begon aan Bonding. Dit is een heel kort seizoen met 7 aflevering van elk ongeveer 15 minuten. Ook begon ik aan No Good Nick, wat ik tot nu toe echt erg leuk vond. Ook deze afleveringen zijn niet te lang. Aan het eind van de middag keek ik naar Dynasty. ’s Avonds kwam mijn boek binnen en kon ik beginnen in Koninginnen. Dit boek lees ik mee met de Ileesclub via Instagram.

Dinsdag 30 april
Ook dinsdag voelde ik me helaas nog niet helemaal top. Ik begon met een hoofdstuk van Koninginnen. Daarna keek ik naar Beau Five Days Inside. Ook keek ik de laatste aflevering van Bonding. Daarna werkte ik wat aan mijn blog. ’s Middags werkte ik wat aan school. Aan het eind van de middag ging ik naar mijn vriend, om een fitnessapparaat in elkaar te zetten. ’s Avonds las ik nog wat in Koninginnen.

Woensdag 1 mei
Woensdag sliep ik iets langer dan gepland. In de ochtend keek ik naar De Mol en Dream School. Daarna werkte ik nog wat aan school. ’s Avonds maakte ik mijn favoriete recept, rijstschotel met feta en gehakt. Daarna was het de bedoeling dat we verder gingen met in elkaar zetten, maar mijn vriend was heel moe, dus besloot ik verder te gaan met mijn diamond painting.

Donderdag 2 mei
Donderdag keek ik in de ochtend naar Temptation Island. Daarna keek ik nog naar Chantal komt werken. Ook las ik nog een klein stukje in Koninginnen. Daarna was het weer tijd om aan school te werken. ’s Avonds gingen mijn vriend en ik weer verder aan het fitnessapparaat. Hij is nu bijna klaar. Eenmaal thuis begon ik aan het luisterboek, Dagboek van een Getuige, terwijl ik verder ging aan mijn diamond painting.

Vrijdag 3 mei
’s Ochtends las ik een hoofdstukje van Koninginnen. ’s Middags werkte ik wat aan school, daarna ging ik verder met mijn diamond painting. Tijdens het werken luisterde ik Dagboek van een getuige af en begon aan De voordelen van onbeantwoorde liefde. ’s Avonds ging ik eindelijk het fitnessapparaat afmaken en we probeerden het apparaat ook gelijk even uit. Daarna keken we nog wat afleveringen van Game of Thrones.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s