Wrap Up ~ April 2019

Starters – Lissa Price
Dit boek stond al een hele tijd in mijn kast. Toen ik er eenmaal aan begon vond ik het eerste hoofdstuk erg emotioneel en besloot niet verder te lezen, door mijn eigen situatie. Na een aantal weken besloot ik toch het boek weer op te pakken en las het binnen een paar dagen uit. Wel had ik af en toe het gevoel dat ik wat miste. vandaar dat ik het boek 3,5 ster gaf. Mijn volledige recensie kun je hier lezen.

@dejufleest

Allesbehalve Oké – Laura Steven
Over dit boek hoorde ik veel verschillende meningen. Het onderwerp sprak mij erg aan. De schrijfstijl vond ik iets minder. Het boek gaf ik 3,5 ster, waarom kun je hier lezen.

@dejufleest

Eve & Adam – Michael Grant
Van dit boek had ik een totaal andere verwachting. Maar de verassing pakte goed uit. Ik vloog door dit boek en vond het plot helaas wel wat voorspelbaar. Ik gaf het boek toch 4 sterren. Mijn recensie komt binnenkort online.

@dejufleest

Heerestraat & Rozenlaan – Carlie van Tongeren
Over dit boek had ik enkel nog maar positieve verhalen gehoord en was dan ook erg benieuwd. Ik snapte Nina’s struggle volledig. Dit boek vind ik echt een absolute aanrader. Ik kijk dan ook erg uit naar het volgende boek van Carlie van Tongeren. Het boek gaf ik 5 sterren. Mijn recensie kun je hier lezen.

@Dejufleest

Crash – Mariëtte Middelbeek
Dit boek begon ik via storytell. Het verhaal vond ik erg emotioneel, maar ontzettend mooi. Het gaat over een sterke en dappere vrouw die zelf nog niet weet wat zij allemaal kan. Ik gaf dit boek 4 sterren. Mijn recensie komt binnenkort online.

De Vijfde Brief – Nicola Moriarty
Dit boek stond al een lange tijd om mijn tbr. Toen ik eenmaal in dit boek was begonnen, kon ik niet meer stoppen met lezen. Het lekkere weer speelde wel een rol hierin natuurlijk. Ik vind dit boek een aanrader. ik gaf het 4 sterren. Mijn recensie komt binnenkort online.

Tijdbom – Joelle Charbonneau
Ook over dit boek had ik al een aantal positieve verhalen gehoord. Daardoor werd ik dan ook erg benieuwd. Ook dit onderwerp spreekt mij in een boek erg aan. Ik gaf dit boek 5 ster ren. Mijn recensie komt binnenkort online.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s