Dagboek van een Juf ~ 19

Zaterdag 4 mei
Zaterdag sliep ik een stuk langer dan verwacht. Toen ik wakker werd luisterde ik het laatste stuk van De voordelen van onbeantwoorde liefde. Daarna besloot ik om verder te werken aan school. ’s Avonds keek ik naar Game of Thrones.

Dinsdag 7 mei
Dinsdag had ik weer een dagje stage. ’s Avonds las ik in Koninginnen.

Woensdag 8 mei
Woensdag las ik Koninginnen uit. ’s Middags ging ik op bezoek bij groep 8. Zij waren op werkweek. Eerst hadden we een vossenjacht. Daarna aten we met zijn allen. Later op de avond was er een bunkertocht.

Donderdag 9 mei
Donderdag moest ik een dagje werken. Ik was erg laat thuis. ’s Avonds ging ik naar Miss Montreal. Zij speelde een erg mooi liedje, Zonder jou. Dit nummer beschrijft echt perfect hoe je je voelt bij het verlies van een geliefde.

Vrijdag 10 mei
Ook vrijdag moest ik een dagje werken. ’s Avonds ging ik op bezoek bij mijn oma in het ziekenhuis. Mijn oma is dinsdag geopereerd en samen met mijn nicht gingen we op bezoek. Daarna aten we een ijsje bij de Mac.

Deze week een iets korter dagboek. Ik had het afgelopen namelijk ontzettend druk en was ook ontzettend moe. Ik moet nog even wennen aan het vroege opstaan weer, na twee weken vakantie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s