Dagboek van een Juf ~ 20

Zaterdag 11 mei
Zaterdagochtend begon ik in Truth or Dance. Ook keek ik naar Goede tijden, Slechte tijden. Daarna haalde ik een nieuwe boekenkast. Helaas kon ik hem niet gelijk in elkaar zetten omdat ik erg veel aan school moest doen. ’s Middags ronde ik alle opdrachten van deze periode af. ’s Avonds leverde ik mijn herkansing van vorige periode opnieuw in. Dit was een erg productief dagje.

Zondag 12 mei
Zondagochtend zette ik de nieuwe kast in elkaar. Ook richtte ik de kast meteen in. Daarna maakte ik mijn schoolwerk af en leverde het in. ’s Middags las ik wat in Truth or Dance. ’s Avonds moest ik nog een paar uurtjes werken.

Maandag 13 mei
Maandag moest ik naar school. Voor school las ik in Truth or Dance. Eenmaal onderweg luisterde ik naar De meisjesmagneet. Op school begonnen we aan het laatste blok van het jaar. ’s avonds aten we bij Happy Italy en daarna hadden we nog een paar uurtjes les. Na school ging ik nog even op ziekenbezoek bij mijn oma. Thuis las ik nog wat maar viel al snel in slaap.

Dinsdag 14 mei
Helaas was ik ’s nachts ziek geworden. In de ochtend luisterde ik naar 30 minuten Rauw. Daarna las ik Truth or Dance uit. ’s Middags werkte ik aan mijn blog en ondertussen luisterde ik De meisjesmagneet verder.

Woensdag 15 mei
Woensdag voelde ik me helaas nog steeds niet lekker. Wel werkte ik aan school en maakte ik alvast een planning voor de komende periode. Ook luisterde ik naar De Meisjesmagneet af. Ook maakte ik een leesplanning voor Het Rosie Effect.

Donderdag 16 mei
Donderdag moest ik weer een dagje werken. Toen ik klaar was, ging ik bij mijn opa en oma langs. Want oma kwam uit het ziekenhuis. Hier aten we en daarna ging ik naar huis. Ik begon in Het Rosie Effect.

Vrijdag 17 mei
Vrijdag was het een erg lange werkdag, want ’s avonds was er op mijn werk een disco voor de kinderen. Later op de avond ging ik naar mijn vriend en begonnen we aan seizoen van Game of Thrones.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s