Dagboek van een Juf ~ 22

Zaterdag 25 mei
Zaterdag was ik al erg vroeg wakker. Ik keek wat afleveringen terug van Goede tijden, Slechte tijden. Daarna las ik Het Rosie Effect uit. ’s Middags vond ik het weer eens tijd om mijn nagels te voorzien van een gellakje. Tijdens mijn manicure keek ik de laatste afleveringen van Nieuwe Buren. Aan het eind van de middag ging ik naar mijn vriend. ’s Avonds speelde we wat spelletjes.

Zondag 26 mei
Zondag sliep ik iets langer uit. Eerst keek ik naar No good Nick. Daarna keek ik naar Pretty & Single. Eenmaal thuis ruimde ik wat op en keek ik naar Dit is niet mijn wereld vriend. Ook begon ik in Facade van Esther Verhoef. ’s Avonds moest ik een paar uurtjes werken. Daarna las ik nog wat in Facade. Ook keek ik Married at first sight.

Maandag 27 mei
Maandagochtend las ik nog wat Facade. Daarna keek ik naar Collegetour met Peter Pannenkoek. Toen was het tijd om naar school te gaan. Na school ging ik even de stad in. Eenmaal thuis keek ik eerst The Big Escape terug. Daarna bereidde ik wat lesjes voor, voor op mijn stage. Daarna nam ik weer eens de tijd om wat blogberichten te typen. ’s Avonds las ik nog wat in Facade.

Dinsdag 28 mei
Dinsdag was het weer tijd voor stage. Ik gaf een taalles over acteurs. Na stage bereidde ik nog wat voor, voor aankomende week. Daarna had ik al heerlijk weekend. Toen ik thuis kwam, was mijn pakketje er. Hierin zat de Mascha planner. Deze heb ik ’s avonds ingevuld.

Woensdag 29 mei
De eerste dag van mijn lange weekend. Helaas kon ik niet uitslapen, want de buren zijn aan het verbouwen. ’s Ochtends las ik wat in Facade. Daarna heb ik even heerlijk in de zon gezeten. ’s Middags werkte ik even aan school. Daarna keek ik Ex on The Beach en Love Island. ’s Avonds kwam er visite uit Amerika. Later op de avond keek ik naar Been there, Done that.

Donderdag 30 mei
Hemelvaart, dus een extra vrije dag. Ik keek in de ochtend nog een aflevering van Been there, Done that. ’s Middags las ik nog wat in Facade. Daarna ging ik naar een verjaardag. ’s Avonds heb ik nog gesport.

Vrijdag 31 mei
Vrijdag keek ik naar Goede tjiden, Slechte tijden. ’s Middags maakte ik wat foto’s en werkte ik wat aan mijn blog. Aan het eind van de middag las ik Facade uit. Ook luisterde ik nog naar een podcast, 30 minuten rauw. ’s Avonds wandelde ik nog een stuk. Thuis keek ik Ik zie u graag en All Together Now

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s