To Be Read ~ Juni’19

Lampje
Lampje werd aangeraden door mijn taal docent. Wij hadden een les over kinderboeken en zij kwam met Lampje. Ik ben al een hele tijd geleden begonnen in dit boek, maar in juni wil ik dit dan echt uitlezen.

Eliza and her Monsters
Dit boek zag ik vaak voorbij komen op booktube. Na een paar keer besloot ik dit boek aan te schaffen. Ik heb een heel klein stukje gelezen. Deze maand wil ik in ieder geval een stuk verder komen. Engelstalig lees ik namelijk niet heel snel.

Break a Leg
Afgelopen vrijdag kwam Break a Leg uit en zo ook mijn recensie van Truth or Dance. Ik kan echt niet wachten om hier in te beginnen.

De Eliminatie
De Eliminatie staat al een langere tijd op mijn tbr. Ook hier ben ik enorm benieuwd naar. Op het moment van schrijven heb ik de eerste twee hoofdstukken gelezen.

Dit is hoe het ging
Over dit boek heb ik ook al een heleboel goede verhalen gehoord. Ook heb ik een interview gezien met Astrid Boonstoppel, deze staat op het youtube kanaal van Sascha, Abookwormlife.

Hoe je verliefd wordt op een zwerver die in de bosjes woont.
Over dit boek heb ik een aantal jaar geleden hele positieve verhalen gehoord. Echter kon ik het boek tot afgelopen maanden niet vinden. Enkele maanden geleden kocht ik dit boek via Boekenkraam. Ik ben erg benieuwd hiernaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s