Dagboek van een Juf ~ 23

Zaterdag 1 juni
zaterdag was ik echt al ontzettend vroeg wakker, al om kwart voor vijf. Ik keek naar Ik zie u graag. ’s ochtends las ik heerlijk in het zonnetje. ’s Middags was dit toch wel echt te warm geworden. Ik begon in De Eliminatie van Danielle Bakhuis en las verder in Lampje. ‘ s Avonds ging ik barbecueën met mijn vriend. Eenmaal thuis las ik nog een stukje in De Eliminatie.

Zondag 2 juni
Zondag lukte het mij wel om iets langer te slapen. Ik las nog een stukje in De Eliminatie. Daarna ruimde ik wat op. ’s Middags was het dan toch echt tijd om aan school te beginnen. ’s Avonds werkte ik verder aan mijn diamond painting.

Maandag 3 juni
Maandag voelde ik mezelf helemaal niet lekker en besloot dus thuis te blijven. Ik las nog wat in Lampje. Ook bereidde ik nog wat lessen voor, voor mijn stage. Verder keek ik nog naar Love Island.

Dinsdag 4 juni
Dinsdag had ik stage. Na stage ging ik nog even naar het dorp, om boodschappen te halen. ’s Avonds speelde ik Exploding Kittens.

Woensdag 5 juni
Woensdag had ik een vrije dag. Ik werkte wat aan school en aan mijn blog. Verder keek ik nog naar Love Island. ’s Avonds maakte ik gelnagels bij mijn moeder, want zij gaat op vakantie.

Donderdag 6 juni
Mijn moeder is op vakantie en heeft heerlijke zon. En ik ben aan het werk in het natte Nederland. Donderdag moest ik een dagje werken. Hierna heb ik 6 dagen vrij. Vanwege Pinksteren. Toen ik thuis kwam las ik Lampje uit. Daarna las ik verder in De Eliminatie. Ook keek ik nog naar Love Island, Van der Vorst ziet Sterren en Goede tijden, Slechte tijden.

Vrijdag 7 juni
Vrijdag sliep ik lekker uit. ’s Ochtends las ik nog wat in De Eliminatie. ’s Middags keek ik wat naar youtube video’s. Ook las ik nog wat in Eliza and her Monsters. ’s Avonds keek ik nog naar Love Island.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s