Dagboek van een Juf ~ 24

Zaterdag 8 juni
Zaterdag keek ik in de ochtend naar Love Island. Daarna las ik wat in Eliza and her Monsters. ’s Middags kwam mijn pakketje binnen, een nieuwe puzzel. Hier begon ik ’s middags dan ook gelijk aan. Aan het eind van de middag deed ik even boodschappen. Daarna luisterde ik naar Man Man Man de Podcast. ’s Avonds las ik wat in Eliza and her Monster.

Zondag 9 juni
Zondag sliep ik iets langer uit. Daarna keek ik naar Love Island. Ook keek ik nog naar Married at first Sight. Aan het eind van de ochtend deed ik wat huishoudelijke taken. ’s Middags was ik samen met mijn vriend. ’s Avonds keek ik een klein stukje van het voetbal, terwijl ik De Eliminatie las. Daarna keek ik naar The 90’s Test.

Maandag 10 juni
Maandag stond ik vroeg op. Ik keek wat youtube video’s. Aan het eind van de ochtend las ik verder in De Eliminatie. Aan het eind van de middag was die uit. Daarna keek ik nog naar Goede tijden, Slechte tijden. ’s Avonds las ik nog wat in Eliza and her Monsters. Ook begon ik in Hoe je verliefd wordt op een zwerver die in de bosjes woont.

Dinsdag 11 juni
Dinsdag keek ik naar Love Island. Verder ontdekte in dinsdag heleboel nieuwe podcats. Zo luisterde ik onder anderen naar Ik wil ik wil podcast en Op orde podcast. Beide raad ik aan om te luisteren. ’s Avonds las ik verder in Hoe je verliefd wordt op een zwerver die in de bosjes woont.

Woensdag 12 juni
Mijn laatste vrije dag alweer. ’s Ochtends werkte ik eindelijk wat nieuwe blogideetjes uit. Daarna keek ik naar Ex on the Beach: All Stars. Ook keek ik een aflevering van Jane the Virgin. Het lijkt me toch leuker dan ik dacht. (Het is nu zaterdag dat ik hier naar kijk en heb het dus niet meer gekeken).

Donderdag 13 juni
Donderdag was het tijd om te werken. Na werk ging ik even boodschappen doen. ’s Avonds was ik ontzettend moe en probeerde ik nog even te lezen. Ik las Hoe je verliefd wordt op een zwerver die in de bosjes woont.

Vrijdag 14 juni
Vrijdag werkte ik ook weer een dagje. Na werk ging ik eerst even langs mijn vriend. Eenmaal thuis las ik nog wat en keek ik naar Love Island.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s