#ReadforWarchild

Aanstaande zaterdag is het zover. De actie #readforwarchild. In de blogpost van vandaag zal ik uitleggen wat deze actie inhoudt, waarom ik mee doe en hoe jij kunt helpen.

Deze actie is bedacht en georganiseerd door @suzannekol en @sleepingbooksnl. Het is een read-a-thon. Wat houdt een read-a-thon nou precies in. Het is de bedoeling dat de lezers 24 uur lezen. De read-a-thon begint 22 juni om 10 uur in de ochtend en eindigt 23 juni om 16.00. Tijdens deze read-a-thon leggen alle lezers vast hoeveel zij lezen. Ik ga dit bijhouden via Instagram story’s. Hierop kunnen jullie volgen hoeveel en hoelang ik heb gelezen.

https://imaginarybooks.home.blog/2019/06/01/read-a-thon-readforwarchild/

Waarom doe ik mee aan deze read-a-thon?
Ik doe mee aan deze read-a-thon omdat ik het ontzettend belangrijk vind dat alle kinderen leren lezen en schrijven. Onderwijs is heel erg belangrijk voor ons, maar ook voor de kinderen in ontwikkelingslanden. Als deze kinderen onderwijs krijgen, is er een mogelijkheid dat zij een betere toekomst tegemoet gaan. Warchild zet zich in voor de kinderen in ontwikkelingslanden. Dat is de reden dat ik het belangrijk vind om extra aandacht te vragen voor deze actie.

Normal 6e7a4cebc2a8a5129f0dabe1a4967e69c7e0c809
https://actie.voorwarchild.nl/team/readforwarchild

Wat kun jij doen om #readforwarchild te steunen?
Je kunt warchild natuurlijk steunen door een eigen actie te bedenken en hiermee geld te verzamelen of extra aandacht te vragen voor het onderwerp. Ook bij #readforwarchild willen wij geld ophalen. Je kunt hier doneren. Alle beetjes helpen, Suzanne en Tamara hebben er zelfs nog een leuke actie tegenover gesteld voor alle donateurs. Onder de donateurs worden twee boekenpakketten van 60 euro verloot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s