Afwezigheid

Het zal jullie misschien al opgevallen zijn, dat het de laatste weken wat stiller is. Helaas zal dit tot halverwege juli zo blijven.

Op dit moment heb ik ontzettend druk met school, de laatste loodjes wegen het zwaarst. Op dit moment heb ik nog drie deadlines te behalen. Op 2 juli en twee op 8 juli. Vandaar dat het wat stiller is. Normaal kan ik dit prima combineren. Maar op mijn werk is het nu ook drukker richting het einde van het schooljaar.

Na 8 juli ben ik weer helemaal terug. Ik heb in de tussentijd natuurlijk wel gewoon gelezen. Dus jullie kunnen in juli en augustus meerdere recensie verwachten. Zo heb ik onder andere De eliminatie, Break a Leg, Schim en Schaduw en Koninginnen gelezen. De recensie hiervan komen pas na 10 juli online. Vanaf 19 juli heb ik officieel vakantie van school en werk en zal ik dus weer actiever zijn hier op mijn blog, maar ook op mijn bookstagram account.

Wat jullie in de eerste week van juli wel kunnen verwachten is natuurlijk, Serienieuws van juli’19. Ook zal ik mijn wrap-up schrijven. Daarnaast probeer ik ook de wekelijkse artikelen te schrijven, de dagboeken.

Vanaf juli komt er ook een nieuw rubriekje online. Hiervoor heb ik al met enkele bookstagrammers gemaild. Deze zal maandelijks online gaan komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s