Recensie ~ Knetterverliefd

Knetterverliefd
Vannessa Thuyns
Paperback, 203 pagina’s
gepubliceerd in juni 2019
Dutch Venture Publishing
ISBN 978-94-92585-37-0

In Knetterverliefd lees je over de 29-jarige Caro. Caro wordt gedumpt door haar vriend en besluit vanuit Amsterdam naar een rustig dorp te verhuizen. Voordat ze daar gaat wonen heeft ze al verschillende mensen leren kennen, waar zij wisselende meningen over heeft. Als zij eenmaal in haar nieuwe huisje is getrokken, maakt zij samen met haar beste vriendinnen een bucketlist, dit doen haar vriendinnen omdat Caro naar doelen toe moet werken. Eén van deze punten is knetterverliefd worden, maar Caro weet nog helemaal niet hoe dat voelt.

@dejufleest

Ik vond Caro en haar vriendinnen, Aniek en Sascha, echt ontzettend leuk en realistisch. Zij zijn met zijn drieën de vriendinnen die alles met elkaar bespreken en altijd voor elkaar klaar staan.
Naast deze drie personages leer je nog meer mensen kennen in het boek. Zo leer je Caro’s arrogante ex-vriend kennen, de dorpsgek, een lieve buurvrouw met haar zoon, de sexy huisbaas, bemoeizuchtige buren en een criminele bende.

De schrijfstijl van Vannessa Thuyns vind ik heel fijn lezen. De korte en lange hoofdstukken worden afgewisseld. In knetterverliefd lees je vanuit Caro en wat zij meemaakt. Daarbij leer je natuurlijk de andere personage ook kennen. Met Caro kun je echt een band opbouwen in dit boek. Met enkele andere personages kun je ook meeleven, zoals de lieve buurvrouw en haar zoon.

Het einde vond ik heel erg leuk. Wel iets voorspelbaar, maar dat vind ik persoonlijk bij een feelgood verhaal niet zo erg.

Als je zin hebt in een feelgood, waarin wel moeilijke, belangrijke thema’s aan bod komen, is Knetterverliefd zeker een boek wat je moet lezen. Knetterverliefd is een heerlijk feelgood verhaal met de nodige drama en spanning. Ik gaf dit boek 4/5 sterren.

Een gedachte over “Recensie ~ Knetterverliefd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s