Dagboek van een Juf ~ 30

Zo daar ben ik weer. Terug van een schoolpauze. Ik had het de laatste maand erg druk met het eerste jaar afronden. De laatste nog een aantal deadlines afgerond en gelukkig al mijn punten behaald. Helaas werd ik afgelopen ziek, waarschijnlijk kwam alle spanning en stress eruit.

Zaterdag 20 juli
Zaterdag voelde ik me nog niet helemaal top. Overdag deed ik heel rustig aan. Speelde wat spelletjes op de Ipad. Speelde ook eventjes de Sims 4. ’s Avonds hadden we een buurtbarbecue. Daarna las ik nog wat in Volg me.

Zondag 21 juli
Zondag las ik Volg Me uit. Daarna schreef ik wat recensies. Verder pakte ik zondag mijn koffer, want ik ga een paar daagjes naar Groningen.

Maandag 22 juli
Maandag vertrokken we vroeg naar Groningen. In de trein las ik wat in Verknocht. Eenmaal in Groningen aten we bij het kattencafé. Daarna bezochten we een platenwinkel en verder nog wat winkels. In het hotel las ik weer wat in Verknocht. ’s Avonds aten we sushi en maakte we nog een wandeling door de stad. Later op de avond las ik verder in Verknocht.

Dinsdag 23 juli
Dinsdagochtend pakten we de koffer weer in, want aan het eind van de middag vertrokken we weer richting huis. ’s Ochtends beklommen we de Martinitoren. daarna bekeken we de Prinsentuin. ’s Middags gingen we nog langs wat winkels. Aan het eind van de middag was het tijd om weer met de trein richting Rotterdam te gaan. Helaas stopte de trein ermee vlak voor Zwolle en stonden wij twee uur stil op het spoor. De laatste optie was op een andere trein overstappen. Hiervoor waren natuurlijk andere opties geprobeerd. Eenmaal in de trein richting Rotterdam las ik verder in Verknocht. Daarna moesten we nog 1,5 naar huis toe. We hadden helaas 2,5 uur vertraging en waren daardoor 6,5 onderweg.

Woensdag 24 juli
Woensdag was een hele warme dag en deed ik eigenlijk erg weinig. Wel las ik veel in Verknocht van Lisette Jonkman. ’s Avonds besloot ik om af te gaan koelen in het zwembad. Eenmaal weer thuis heb ik een zwembadje in de tuin opgezet.

Donderdag 25 juli
Donderdag was het een nog warmere dag en deed ik dus nog steeds niet erg veel. Wel heb ik lekker in het zwembadje gelegen en heb ik Verknocht uitgelezen. Hier kunnen jullie binnenkort een review van verwachten.

Vrijdag 26 juli
Vrijdag was het nog steeds heel warm, maar al een stuk minder dan donderdag. Vrijdag ging ik samen met mijn moeder, tante en nicht naar de dierentuin in Rotterdam, Blijdorp. Hier waren wij de hele dag. ’s Avonds ging ik even afkoelen in het zwembad bij mijn vriend. Totdat het onweren en regenen begon. Daarna deden wij een spel, finish the lyrics.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s