Dagboek van een Juf ~ 31

Zaterdag 27 juli
Zaterdag keek ik verschillende booktube video’s op Youtube, want sinds een langere tijd was het weer wat minder en regende het erg veel. Ook besloot ik informatie in te winnen over de O.W.L.’S en N.E.W.T.’S. Ik ga proberen in augustus mijn O.W.L.’S te halen. Al ga ik wel op vakantie en ik weet niet hoe veel ik dan kan lezen. Dus misschien bewaar ik dit juist voor september als extra motivatie als school weer begint.

Maandag 29 juli
Maandag had ik een afspraak bij de notaris. Dit soort afspraken vind ik altijd erg spannend en hier zag ik dan ook erg tegenop. Verder werkte ik maandag wat aan mijn blog. ’s Avonds las ik nog wat in Eliza and her Monsters.

Dinsdag 30 juli
Dinsdag ging mijn moeder voor een midweekje weg. Ik was dus alleen thuis. Dinsdag was het nog lekker weer en besloot ik lekker in de zon te lezen. Ik las in Eliza and her monsters. ’s Avonds werkte ik verder aan mijn Diamond painting, wat ik al erg lang niet had gedaan. Ondertussen luisterde ik naar een luisterboek, Familiegeheimen.

Woensdag 31 juli
Woensdag kwamen er pakketjes binnen en regende het helaas veel. Zo kwam mijn platenspeler binnen en een nieuwe plaat. Maar ook kwamen er nieuwe boeken binnen. Woensdag ruimde ik veel op en zocht ik veel uit om weg te doen. Ondertussen luisterde ik verder naar Familiegeheimen. ’s Avonds las ik veel in Eliza and her Monsters en begon ik in De wonderbaarlijke dag dat ik alles kon horen en zien in de jongenskleedkamer, wat een titel. Ook zocht ik wat nieuwe leuke Podcast.

Donderdag 1 augustus
Donderdag luisterde ik tijdens het schoonmaken Familiegeheimen af. Daarna las ik De wonderbaarlijke dag dat ik alles kon horen en zien in de jongenskleedkamer uit. ’s Middags ging ik verder met mijn diamond painting. Later op de avond las ik verder in Eliza and her Monsters. Net na middernacht las ik deze uit.

Vrijdag 2 augustus
Vrijdag ochtend begon ik in De wraak van Prada. Ook keek ik naar Temptation Island VIPS. Iets in dit seizoen staat me echt heel erg tegen. Vrijdag voelde ik me helaas niet zo lekker. Dus besloot ik lekker op de bank te lezen. ’s Avonds besloot ik nog wat te schrijven voor mijn blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s