Wrap up ~ Juli’19

Juli was een goede leesmaand voor mij, ondanks dat ik de eerste twee weken nog moest werken. De meeste boeken heb ik dan ook in de laatste 2,5 week gelezen. Ook de boeken bevielen mij allemaal erg goed, geen enkel boek kwam onder de 3,5/5 sterren. Lees snel verder als je wilt weten welke boeken ik allemaal las.

De Selectie – Kiera Cass
Dit boek had ik echt al een paar jaar in mijn boekenkast staan en nooit kwam ik verder dan het eerste hoofdstuk. Toch besloot ik in juli dit boek toch maar weer eens op te pakken en het duurde even maar ik vond het boek uiteindelijk ontzettend leuk en heb inmiddels zelfs het tweede deel in huis.

Knap voor een dik meisje – Tatjana Almuli
Dit boek luisterde ik via Kobo Plus. Dit boek bespreekt gewoon ontzettend veel belangrijke onderwerpen. Wat ook een pluspunt is, is dat het boek wordt voor gelezen door Tatjana zelf.

Knetterverliefd – Vanessa Thuyns
Van dit boek heb ik echt genoten. Dit is een heerlijke feelgood en perfect met het warme weer. Hier kun je mijn recensie vinden.

@Dejufleest

Dit is hoe het ging – Astrid Boonstoppel
Dit is hoe het ging is een spannende thriller van Astrid Boonstoppel. Ik vond dit boek heerlijk weglezen en kon het dan ook niet wegleggen. Ook hier staat inmiddels mijn recensie van online.

@dejufleest

Volg Me – Sophie Jansen
Volg me ontving ik van Karakter Uitgevers, waar ik hen nogmaals voor wil bedanken. Toen ik de flaptekst las was ik niet onmiddelijk heel enthousiast. Maar gelukkig, voor mij, was de flaptekst erg misleidend en was ik uiteindelijk heel erg enthousiast. Mijn recensie kun je hier vinden.

@Dejufleest

Verknocht – Lisette Jonkman
Dan las ik Verknocht en hier keek ik heel erg naar uit. Ik bewaarde dit boek dan ook echt tot mijn vakantie. De schrijfstijl van Lisette Jonkman vind ik erg fijn. Binnenkort komt mijn review online.

Fright Night – Maren Stoffels
Als laatste las ik Fright Night, via de app van de VakantieBieb. Dit boek las ik in een avondje uit. Hier komt binnenkort mijn review van online.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s