Dagboek van een Juf ~ 32

Zaterdag 3 augustus
Zaterdag kreeg ik een pakketje binnen van de Donner, namelijk De Genadigden van Margaret Owen uitgegeven bij Blossom Books. Voordat dit pakketje binnenkwam keek ik wat aflveringen van Younger. Daarna verplaatste ik wat boeken uit mijn boekenkast zodat ook mijn nieuwe boeken er in zouden passen. ’s Middags keek ik wat afleveringen van Imposters. ’s avonds ging ik naar mijn vriend.

Zondag 4 augustus
Zondag werd ik pas heel laat wakker. Toen ik eenmaal wakker was, ging ik weer naar huis. Thuis keek ik wat afleveringen van Imposter en No Good Nick. Ook las ik nog wat in De wraak van Prada. Daarnaast besloot ik weer eens in mijn bullet journal te werken. Ik maakte een pagina voor de leesmeemarathon, hierin kan ik bijhouden hoeveel ik per dag lees en uit welk boek. Zo’n zelfde pagina maakte ik voor de gehele maand augustus. Als laatste maakte ik ook nog pagina’s op mijn series op papier bij te houden. Ik houd mijn series namelijk ook bij via de app TVTime.

Maandag 5 augustus
Vandaag begon de #leesmeemarathon. Per dag zijn er drie leessprints, deze duren telkens een uur. Maandag las ik met alle sprints mee. In de derde leessprint las ik De wraak van Prada uit. Toen begon ik in Caraval. Of eigenlijk las ik deze verder. De eerste drie hoofdstukken las ik vorige week en wisten mij niet direct aan te trekken, dus besloot ik het even weg te zetten. Verder zijn er ook elke dag verschillende opdrachten, de boekenjacht. Als je dit terug wilt zien, kan dat op mijn Instagram in het hoogtepunt, Leesmeemarathon. Maandag keek ik ook nog een aflevering van Imposters en No good Nick.

Dinsdag 6 augustus
Dinsdagochtend moest ik naar de tandarts. Gelukkig was alles goed en kon ik snel weer weg. Terug liep ik met mijn moeder even langs de winkels op het dorp. Daarna gingen we even bij een vriendin langs, een vriendin van de familie. Toen ik thuis was, was het alweer tijd om snel te lunchen en te beginnen aan de eerste leessprint van de dag. Ik las de sprints vandaag in Caraval. Aan het eind van de dag was ik wel al over de helft. Aan het einde van deze week zal ik mijn bullet journal pagina delen. Ook keek ik nog naar Imposters en No good Nick.

Woensdag 7 augustus
Woensdagochtend begon ik met een hoofdstuk in Caraval, want ik kon echt niet wachten tot de eerste leessprint van de dag. Daarna was het tijd om een uurtje aan mijn blog te werken. Tot de tweede leessprint werkte ik dan ook door aan mijn blog. Daarna was het weer tijd om een uurtje te lezen in Caraval. Ook na het eten werkte ik nog even door aan mijn blog. ’s Avonds was het tijd voor de laatste leessprint van de dag en vlak daarna las ik Caraval uit. Nog later op de avond begon ik in De paardenjongen.

Donderdag 8 augustus
Omdat het heerlijk weer was besloot ik lekker in de tuin te gaan lezen. Eerst besloot ik in De Paardenjongen verder te gaan, maar na een aantal hoofdstukken wist het verhaal mij nog niet te pakken en vond het erg langdradig, dus legde ik dat boek weg. Daarna begon ik Levana. Tijdens de leessprint las ik dit boek ongeveer tot halverwege.

Vrijdag 9 augustus
Vrijdagochtend luisterde ik naar Molly en het kattencafé. Dit deed ik tijdens het diamond painten en kleuren op nummer. Tussendoor las ik natuurlijk mee met de leessprint. De tweede leessprint las ik niet mee, omdat ik aan het sporten was. Na het eten ging ik nog even verder met mijn diamond painting en luisterde ik ook het boek af, Molly en het kattencafé. Later op de avond, tijdens de laatste leessprint van de dag, las ik verder in Levana.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s