Dagboek van een Juf ~ 33

Zaterdag 10 augustus
Vandaag werd ik wakker met ontzettend veel spierpijn. Overdag waren er geen leessprints van de #leesmeemarathon. Toch las ik ’s middags Levana uit. Daarna lakte ik mijn nagels en ondertussen keek ik naar Younger. Ook begon ik in een nieuw boek, Het Rosie Resultaat. Ik hoop dat dit laatste deel mij beter bevalt dan het tweede deel. Nadat ik wat had gelezen, keek ik enkele afleveringen van No Good Nick. ’s Avonds las ik nog wat verder en keek ook nog wat afleveringen van No Good Nick en Imposters.

Zondag 11 augustus
Zondag was de laatste dag van de #leesmeemarathon. Ik kon helaas niet met alle leessprints meedoen. Wel las ik nog een stuk verder in Het Rosie Resultaat. ’s Avonds ging ik sporten en daarna keek ik samen met mijn vriend naar IT.

Maandag 12 augustus
Maandag was ik van plan even naar een ander dorp te gaan, maar helaas regende het. Dus heb ik Het Rosie Resultaat uitgelezen. Tijdens het kleuren luisterde ik af en toe naar Even goede vrienden.

Dinsdag 13 augustus
Dinsdag voelde ik me helaas de hele dag niet lekker. Ik heb ook nauwelijks iets gelezen of gekeken.

Woensdag 14 augustus
Dinsdag sliep ik erg laat en besloot ik nog te beginnen in De Elite. De eerste paar hoofdstukken vielen mij erg tegen. Verder kwam er woensdag wat nieuwe kleding binnen voor de vakantie.

Donderdag 15 augustus
Donderdag las ik De Elite uit. Ik weet nog niet helemaal hoe ik me voel over het boek, maar binnenkort kunnen jullie een review verwachten. Verder werkte ik aan mijn blog. Want ik ga volgende week op vakantie en neem geen laptop mee, dus ik moest even alles vooruit plannen en schrijven. ’s Ochtends keek ik naar Temptation Island VIPS.

Vrijdag 16 augustus
Vrijdag begon ik in Ik geef je de zon. Hier kwam ik helaas nog niet helemaal lekker in. Aan het begin van de middag ging ik naar Maassluis samen met mijn moeder. Hier kocht ik onder andere wat handletter spulletjes, maar ook wat dingetjes voor de vakantie. ’s Avonds ging ik dan ook meteen aan de slag met hand letteren.

Volgende week gaat het dagboek er iets anders uitzien. Ik ga namelijk vrijdag op vakantie. Dus het dagboek dat zaterdag online komt, stopt al op donderdag. Daarna komt er begin september een dagboek online van mijn vakantie naar Kroatië.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s