Vakantie TBR

Ik besloten om op vakantie geen fysieke boeken mee te nemen, dus alle boeken die je hieronder ziet zijn beschikbaar op Kobo Plus. Ik ga tien dagen op vakantie, naar Cavtat, dat is ongeveer 2 uur vliegen.

@dejufleest

Wilder
Als eerst wil ik beginnen in Wilder. Dit boek wilde ik afgelopen maand al lezen met de @Ileesclub, maar toen kwam het er helaas niet van. Daarom staat deze nu al eerste klaar op mijn e-reader.
Leah krijgt de kans om een jaar lang te studeren aan boord van een cruiseschip dat de hele wereld over vaart. De enige voorwaarde? Een medestudent bijles geven en zorgen dat hij ook slaagt. Dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan, blijkt al snel als ze haar leerling ontmoet. Paxton Wilder is ongelofelijk aantrekkelijk, en ongelooflijk niet bezig met studeren. Wilder maakt deel uit van een stuntteam, de Renegades, en dat is voor hem het enige wat telt. Ervoor zorgen dat hij zijn studie serieus gaat nemen zal haar dus behoorlijk wat moeite kosten. Maar misschien heeft hij haar ook wel wat te leren.

Bij Kobo Plus heb ik een verzameling gemaakt met alle boeken die ik wil lezen in de vakantie. Inmiddels staan hier 43 boeken in. Ja, ik denk dat jullie allemaal snappen dat ik in mijn vakantie geen 43 boeken kan uitlezen. Maar deze lijst is er zodat ik daaruit een boek kan kiezen op vakantie. Hieronder zal ik enkele boeken vermelden waar ik naar uitkijk om te gaan lezen.

Ik Mis Je – Gillian King
Als na het uitgaan Charlottes beste vriendin Bo omkomt door een auto-ongeluk dat zij overleeft, wordt ze gek van schuldgevoel. Charlie vertrekt uit Wassenaar en probeert haar leven op te bouwen los van Bo en los van Carsten, Bo’s broer op wie ze in stilte verliefd is. Dan valt ze voor de mooie praatjes van James, een jongen van wie iedereen kan zien dat hij slecht nieuws is. Charlie raakt steeds verder verwijderd van Carsten en steeds meer in de greep van James. Het lukt haar niet om dit te doorbreken. Tot ze tien jaar later terugkeert naar Wassenaar.

The Perfectionists – Sara Sheppard
Mackenzie, Ava, Julie, Caitlin en Parker lijken op het eerste gezicht niet veel gemeenschappelijk te hebben. Ze hebben elk hun eigen vrienden, drama’s en doelen. Maar ze delen wel één ding: hun intense haat voor Nolan Hotchkiss. Nolan heeft het leven van veel studenten geruïneerd, en ze vinden dat hij moet boeten voor wat hij gedaan heeft. Ze bedenken de perfecte moord – een hypothetische moord, natuurlijk. Het is slechts fictie… totdat hun wens werkelijkheid is geworden. Nolan is vermoord, precies zoals ze hadden gepland. Maar zij hebben het niet gedaan. Dus wie dan wel?

De favoriete zus – Jessica Knoll
Als twee zussen deelnemen aan een realityshow, had niemand kunnen denken dat een van hen het einde van het seizoen niet zou overleven. Goal Diggers wil het leven van een aantal succesvolle jonge vrouwen, opgestookt door de producers, elkaar het licht in de ogen niet gunnen, ontaardt de show in een drama. De favoriete zus legt de onzichtbare grenzen, waar ambitieuze vrouwen vaak op botsen, bloot. Tegelijk biedt het boek een eerlijke kijk op de onderlinge relaties tussen vrouwen en de constante druk om jong, relevant en promotable te blijven.

Toffee – Sarah Crossan
Als Allison wegloopt van haar gewelddadige vader kan ze nergens naartoe. Wat ze aanziet voor een leegstaand pand, blijkt het huis van de dementerende Marla te zijn. Marla denkt in Allison haar oude jeugdvriendin Toffee te herkennen en Allison doet wat ze altijd doet: ze past zich aan. En dus is ze Toffee voor Marla. Er ontstaat een bijzondere band tussen de twee vrouwen en Allison komt erachter wie ze nou eigenlijk echt is. Als Toffee lijkt ze meer zichzelf te zijn dan ze in jaren is geweest.

Daar gaat de bruid – Kaat De Kock
Als Eef op haar vrijgezellenweekend met een andere man kust, beseft ze dat ze misschien niet klaar is om te trouwen met haar jeugdliefde Robbe. Moet ze niet eerst ontdekken wat het leven nog meer te bieden heeft voor ze zich voor de rest van haar leven aan een man bindt? Eef gaat op zoek naar antwoorden, een avontuur dat tot verbijsterende en hilarische ontdekkingen leidt.

Elke dag maandag – Jessica Brody
Ellison Sparks heeft de ergste maandag ooit. Ze krijgt een verkeersboete, staat vreselijk op de schoolfoto, verpest haar softbal-try outs en haar speech voor de klassenvertegenwoordigersverkiezing en tot overmaat van ramp maakt haar rockster-vriendje Tristan het uit. Om niks! Ellison is ervan overtuigd dat als ze deze maandag over zou kunnen doen, alles goed zal komen. Dus als ze de volgende ochtend wakker wordt en ontdekt dat het wéér maandag is, weet ze precies wat haar te doen staat: voorkomen dat Tristan het uitmaakt. Maar hoe vaak ze de maandag ook over mag doen, het lijkt erop dat hij steeds hetzelfde eindigt… Lukt het Ellie om er een goede dag van te maken? Of blijft het voor altijd maandag?

Andere titels die er tussen de lijst staan
Hazelwoud – Melissa Albert
Waar het licht is – Jennifer Niven
Gesprekken met vrienden – Sally Roonen
Ik wil ook zo’n man – Ellen Berg
Enkeltje Ierland – Charlotte de Monchy
Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld – Becky Albertalli
Everless – Sara Holland
De Deal – Elle Kennedy
Ik wil jou(w) baby! – Wendy Louise
De glazen troon – Sarah J. Maas
Een tweede kans – Jennifer L. Armentrout
De zwendelprins – Rima Orie
Duingras – Jackie van Laren
De Gifmengster – J.M. Anna
De Hot Daddy List – Madelein Kerseboom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s