Dagboek van een Juf ~ 34

Zaterdag 17 augustus
Voor zaterdag hadden mijn vriend en ik plannen om vroeg op te staan, te gaan sporten en daarna naar de stad toe te gaan. We besloten vrijdag avond al om toch later op te staan en je raad het al van de rest kwam ook niks terecht. Wel keek ik zaterdag wat video’s op YouTube. Daarna werkte ik aan mijn blog terwijl mijn vriend aan het gamen is.

Zondag 18 augustus
Zondag ging ik samen met mijn vriend naar Rotterdam. Hier deden we wat vakantie inkopen. ’s Avonds begon ik in De cactus. Ook keek ik naar Penoza.

Maandag 19 augustus
Ik werd wakker met migraine. Dus overdag deed ik niet heel erg veel. Wel keek ik wat afleveringen van ZOOP. Ook las ik nog wat in De Cactus. ’s Avonds ging ik handletteren met mijn moeder.

Dinsdag 20 augustus
Dinsdag deed ik weer wat aan handletteren. Dit deed ik terwijl ik naar ZOOP keek. ‘s Avonds las ik nog wat in de cactus.

Woensdag 21 augustus Woensdag werkte ik wat nieuwe blogpost uit. Ook deed ik wat huishoudelijke taken voor de vakantie. Daarnaast maakte ik een paklijst voor mezelf wat ik allemaal mee moet nemen op vakantie. Ook keek ik weer wat afleveringen van ZOOP. ’s Avonds werkte ik nog wat aan mijn reading journal.

Donderdag 22 augustus
Donderdagochtend deed ik rustig aan. ’s Middags ging ik even met mijn moeder naar het dorp. Daarna gingen we even langs bij mijn opa en oma. Aan het eind van de middag zocht ik de kleding uit die ik mee wil nemen op vakantie. ’s Avonds pakte ik echt mijn koffer in. Ook ging ik ’s avonds nog een stuk lopen met een vriendin. Daarna keek ik wat afleveringen van ZOOP terwijl ik mijn nagels lakte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s