Likes van …

Vandaag de eerste likes van. Een aantal maanden geleden deed ik een oproepje via Instagram of er mensen geïnteresseerd waren om mij hierbij te helpen. Daaruit kwamen verschillende leuke reacties. In de Likes van ga je, in dit geval, een bookstagrammer beter leren kennen. Als dit aanslaat kunnen we hier misschien een maandelijks terugkerende blogpost van maken. Tussendoor zullen enkele schuine stukken geschreven zijn, dit is mijn reactie op het antwoord.

De eerste die we beter gaan leren is Annemarie, beter bekend als @turnthepages.nl. Annemarie omschrijft zichzelf als een rustige en vrolijke meid. Naast haar liefde voor lezen, zingt Annemarie ook graag en daarnaast kan zij zichzelf ook nog begeleiden op de gitaar.
Sinds twee jaar heeft zij een bookstagram account. Annemarie is chronisch ziek. Het maken van de boekenfoto’s en het kletsen met andere boekenliefhebbers is voor haar een gezellige bezigheid. Daarom besloot zij twee jaar geleden een bookstagramaccount aan te maken. Af en toe is zij er even tussenuit geweest, maar haar bookstagram heeft weer frisse start gemaakt.
En Hoe Annemarie maakt hele mooie en rustige foto’s. Wederom zij heeft een prachtige feed op @turnthepages.nl.

Om jullie alvast meer kennis te laten met Annemaries feed hier enkelen van mijn favoriete foto’s van haar Instagram.

Bovenstaande foto’s zijn van @turnthepages.nl

Wat is je favoriete boek?
Ooeef ik heb er meerderen. Mijn all time favoriet is toch wel Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld. Geschreven door Becky Albertalli.
Inmiddels heb ik gemerkt dat wij een redelijk gelijke smaak hebben in boeken, dus dit boek moet ik ook echt een keer oppakken.

Wat is je favoriete genre?
Young adult is zonder twijfel mijn favoriete genre en dan het liefst verhalen in de echte wereld. Een vleugje fantasy erdoor kan ik trouwens ook wel waarderen.

Wie is je favoriete auteur?
Moet ik kiezen?! Oke dan zeg ik toch Becky Albertalli, haar schrijfstijl vind zo heerlijk. Maar Kiera Cass is ook een groot favoriet.

Wat is je favoriete muziek?
Mensen kijken altijd heel gek als ik dit zeg, maar ik hou enorm van emo, rock en alternatieve bandjes. All time favorieten zijn: Panic! At The Disco, Fall out Boy, All Time Low en nog een hele hoop anderen, haha.
Annemarie vertelt hierna dat wanneer zij een bepaald boek leest ook bijpassend muziek opzet en hierdoor het verhaal beter kan onthouden.

Wat is favoriete spel/ game?
Vroeger was ik gek op ‘Regenwormen’ en ‘Al Caboon’, ‘Wie is de Ezel’ vond ik ook heerlijk. Momenteel speel ik niet zo vaak meer spelletjes. Daar moet maar een verandering in komen.
Wat toevallig vroeger speelde ik ook altijd graag Regenwormen. Spelletjes spelen vind ik zelf altijd heel gezellig, maar maak er ook te weinig tijd voor vrij.

Wat is je favoriete programma?
Elke week zit ik weer te stuiteren op de bank: ‘Mam, mam, mam een nieuwe NCIS begint zo. Schiet op!’. Dat zegt wel genoeg denk ik.
Dat zegt zeker genoeg. Leuk dat jullie dat samen kijken.

Wat is je favoriete geur?
Dat vind ik een lastige. Van heel veel luchtjes krijg ik tegenwoordig een allergische reactie. Tja het leven is niet altijd glamoureus. Maar de geur van pas gewassen was vind ik heerlijk. Zo schoon en fris.
Dat is echt een heerlijke frisse geur.

Wat is je guilty pleasure?
DISNEY. Ik hou van Disney., zo belachelijk veel. Disney is altijd goed!

Wat is je favoriete app?
Op dit moment denk ik de Vakantiebieb. Lekker boeken lezen op mijn telefoon. Als ik heel erg last van mijn polsen heb, is een boek vast houden te zwaar en een telefoon lukt dan nog wel. Plus de letters zijn extra groot dus dat leest makkelijker. Echt een aanrader! De luisterbieb raad ik ook aan, enorm veel luisterboeken die je gratis kan luisteren op je telefoon. Even downloaden en gaan met die banaan!

Wat is je favoriete blog/ Instagram account?
De blog en Instagram account van Monisha (@Booksanddreamsnl) vind ik geweldig en ze is ook nog eens super lief. Ze schrijft lekker vlot en daar hou ik van.

Wil je meer weten of zien van Annemarie dan kun je haar vinden op Instagram (@turnthepages.nl) en sinds kort heeft zij haar eigen blog. Zeker de moeite waard om te lezen, de link kun je hier vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s