To Be Read ~ September

Afgelopen maand besloot ik geen tbr lijst te maken, omdat ik eens uit wilde proberen of dat dit beter werkt voor mij. Echter ben ik erachter gekomen dat ik het dan vooral heel moeilijk vind om een nieuw boek uit te kiezen. Daarnaast begint deze maand het normale leven weer. Voor mij houdt dat in dat ik weer naar school ga, stage ga lopen en weer aan het werk ga. Daarom denk ik dat het fijn is om mezelf extra te motiveren met een tbr lijst. Ik heb namelijk gezien, op goodreads, dat ik vorig jaar geen enkel boek las in september.

@dejufleest

De Genadigden – Margaret Owen
Dit boek kwam in augustus uit en heeft mijn interesse meteen gewekt. Met een online YA groep ga ik dit boek in september lezen. Aan het eind van de maand gaan we hem bespreken.

Vrouwe Middernacht – Cassandra Clare
Via BooksEverAfter doe ik in september weer mee aan een buddyread. Als eerste ga ik Vrouwe Middernacht lezen. Dit boek staat al een tijdje op m’n tbr en heb er erg veel zin in om deze samen te gaan lezen.

Zes maanden zonder – Charlotte De Monchy
Ook dit boek lees ik samen met een buddy. Dit boek heeft mijn buddy uitgekozen, maar lijkt me heerlijk om nog een beetje in de zomerse feelgood mood te blijven.

Winter – Marissa Meyer
Dit is het vijfde deel uit de Lunar Chronicles. In Augustus las ik dan eindelijk Levana en nu moet ik verder lezen. Ik kijk enorm uit naar winter, maar vind het ook jammer dat de Lunar Chronicles daarna is afgelopen.

Hof van Mist en Woede – Sarah J. Maas
In januari alweer las ik het eerste deel en dit vond ik erg leuk. Toch bleef ik het tweede deel maar uitstellen, want het is zo dik.

Inkt – Alice Broadway
Zeg nou eerlijk, dit boek ziet er toch geweldig uit. Ik zag op Instagram, hoe beïnvloedbaar ben ik, het tweede deel voorbij komen. Deze trok mijn interesse en ben ik gaan uitzoeken of het een serie was en welk deel. Ik vond dus het eerste deel en vind de flaptekst heel erg leuk.

Duistere Troon – Kendare Blake
In april alweer las ik het eerste deel, koninginnen. Het koste me even om in dit boek te komen door de alle verschillende personages en steden. Naarmate ik verder kwam in het verhaal zat ik er helemaal in en las het dan ook heel snel uit. Het schriftje waarin ik alles over de families bijhield heb ik gelukkig goed bewaard, maar ik zag dat ook vooraan het tweede boek een overzicht staat met alle personen.

Iskari – Kristen Ciccerelli
In oktober komt het derde deel al uit en het eerste deel staat nog steeds op mij te wachten. Over dit boek heb ik heel veel positieve reacties gelezen en het word echt tijd dat ik het ook ga lezen.

Schaduw van de Vos – Julie Kagawa
Ook dit boek zag ik vaak voorbij komen op Instagram. Toen ik dit boek tegenkwam bij De Donner, voor maar tien euro, kon ik hem niet laten liggen. Naar de mythologie in het boek ben ik erg benieuwd en daarom wil ik hem ook snel lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s