Wrap up ~ augustus’19

De wonderbaarlijke dag dat ik alles kon zien en horen in de jongenskleedkamer.
Dit boek stond echt al een hele lange tijd in mijn boekenkast en ben er ook al een paar keer in begonnen, maar toch trok het boek me niet helemaal aan. Nu besloot ik om gewoon door te lezen, want het boek is ook niet heel dik. Ik las het boek binnen een dag uit. Maar toch wist ik niet helemaal wat ik er van vond. Daarom gaf ik het boek 3 sterren. Het boek is leuk, maar niet heel bijzonder.

@Dejufleest

Familiegeheimen
Dit is het derde boek van Astrid Holleeder. Het eerste boek heb ik gelezen, het tweede en derde boek heb ik geluisterd. Ik vond dit laatste boek het beste. Los van herhalingen uit de eerdere delen, wat logisch is want het gaat over veel dezelfde delen uit haar leven. Dit laatste deel gaf ik vier sterren.

Eliza and her monsters
Aan dit begon ik al eind april. En het was niet dat ik dit boek niet leuk vond of er niet lekker in zat. Maar Engels lees ik gewoon minder snel en telkens kwam er een ander boek tussendoor, wat dan mijn voorkeur kreeg. Eind juni heb ik dit boek weer opgepakt en begin augustus dus uitgelezen. Ik vond het echt een geweldig boek en heb besloten om ook meer Engelstalige boeken te gaan lezen. Ik gaf dit boek 4 sterren.

@dejufleest

De wraak van Prada
Aan het begin van augustus wist ik niet zo goed wat ik wilde lezen. Daarom besloot ik weer een lootje te pakken uit mijn tbr-jar, na een korte update. Ik trok Leugens & Lattes. Omdat ik dit deel ook nog ongelezen in de kast had staan besloot ik deze eerst te lezen. Ik vond dit echt een fijne contemporary. Je gaat door verschillende emoties heen. Ik las dit boek uit aan het begin van de #leesmeemarathon en gaf het vier sterren. De review van De wraak van Prada komt binnenkort online.

@dejufleest

Caraval
Het tweede boek van de #leesmeemarathon hebben jullie op Instagram kunnen kiezen en Caraval kreeg veruit de meeste stemmen. Ik vond dit boek ontzettend verwarrend, maar echt geweldig. Ik gaf Caraval vijf sterren. De review van Caraval staat al online.

@dejufleest

Molly en het kattencafé
Ook dit boek heb ik geluisterd tijdens de #leesmeemarathon. Ik vond het erg leuk dat je in dit boek leest vanuit Molly en Molly is een kat. Dus je leest vanuit een kat. Molly wil haar baasje altijd helpen, maar komt ook in situaties die zij niet is gewend. Ik vond dit wederom een heel leuk boek en ook erg leuk dat je vanuit Molly leest. Ik gaf dit boek vier sterren.

Levana
Ook dit boek stond al een tijdje op mijn tbr. Ik wil erg graag Winter lezen, maar daarvoor moest ik wel eerst Levana lezen. Ik vind dit deel wel een toegevoegde waarde hebben, maar vind Levana alleen maar gemener/ enger worden. Wat ik ook niet zo prettig vond aan dit boek is dat er geen duidelijke hoofdstukken zijn. Uiteindelijk gaf ik dit boek drie sterren.

Het Rosie Resultaat
Het derde deel alweer uit de trilogie. Na het tweede deel keek ik niet heel erg uit naar dit derde deel. Toch besloot ik om dit deel op te pakken, want ik wilde dan toch ook wel weer weten hoe het zou eindigen. Dit deel beviel mij een stuk beter dan het tweede deel, maar overtrof zeker het eerste deel niet voor mij. Binnenkort komt mijn review online en zal ik toelichten waarom ik drie sterren heb gegeven.

Even goede vrienden
Ook dit was een luisterboek en dit is ook weer een heerlijke feelgood. Ik moest erg wennen aan de stem, niet omdat het een vervelende stem is, maar omdat je de stem wellicht zal herkennen als Sam van Totally Spies. Maar dat zegt natuurlijk niks over het boek. Je gaat bij dit boek echt door verschillende emoties heen. Ik vind dit een aanrader en gaf het vier sterren.

De elite
Bij dit deel had ik net als het eerste deel even moeite om er weer in te komen. Het eerste deel vond ik daarna wel heel leuk. Bij dit deel heb ik me wel geërgerd aan America. Het volgende deel wil ik wel ook graag nog lezen. Dit deel gaf ik drie sterren.

Ik geef je de zon
In mijn vakantie begon ik voor een tweede keer aan ik geef je de zon. Ook deze keer kostte het mij enige moeite om door het boek heen te komen, mijn buddy had hetzelfde. Binnenkort komt mijn review online, hierin leg ik uit waarom ik het boek 3 sterren gaf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s