Wrap up ~ Oktober’19

Inkt – Alice Broadway
Dit boek heeft allereerst echt een supermooie cover. Daarnaast sprak de flaptekst me enorm aan. Ik vond het boek erg leuk met een origineel onderwerp. Ik gaf vier sterren na het lezen. Binnenkort komt de review van Inkt online.

Dance or Die – Chinouk Thijssen
Dance or Die alweer het laatste deel uit de Truth or Dance trilogie. En wat voor een laatste deel. Ik heb echt enorm genoten van de hele trilogie. Ik gaf Dance or Die vijf sterren, waarom dat kun je lezen in mijn review. Mijn review komt aankomende week online.

Boekwinkel De Overkant: Aanpakken – Julia Sprang
Dit boek las ik via Kobo Plus. De flaptekst leek me erg leuk, een makkelijk boek voor tussendoor. En dat was ook. Het boek las heel lekker weg. Binnen een paar uur had ik het boek al uit. Wat ik wel lastig vond, was dat er soms enkele stukken herhaald worden. Dit had voor mij persoonlijk niet nodig geweest. Wel was het dus gewoon een heel vermakelijk boek en ik kijk dan ook zeker uit naar het volgende deel. Ik gaf dit boek vier sterren.

Clownsnacht – Daniëlle Bakhuis
Wat een spannend boek vond ik dit. Wel ben ik er achter gekomen dat horror niet helemaal mijn genre is (ik ben gewoon een enorm watje). Toch heb ik dit boek 5 sterren gegeven. Wil je mijn volledige recensie lezen, die kun je hier vinden.

Heartstopper – Alice Oseman
Ik had dit boek al heel lang in m’n kast staan. Afgelopen maand pakte ik hem eindelijk eens op en binnen een uurtje was die helaas al weer uit. Maar ik vond dit echt zo leuk en lief. Kan niet wachten om het tweede deel te starten. Heartstopper gaf ik vijf sterren.

De Ketting – Adrian McKinty
Naar dit boek was ik erg benieuwd. Wel had ik wat hoge verwachtingen voordat ik begon met lezen. Toen ik eenmaal aan het lezen was het ik mijn verwachtingen bijgesteld. Wat ik uiteindelijk van het boek vond kun je lezen in mijn recensie. Deze komt binnenkort online.

2 gedachten over “Wrap up ~ Oktober’19

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s