To Be Read – November’19

Zonderling – Laini Taylor
Dit boek ga ik in november met wat vrienden lezen. Aan november gaan we hem bespreken. Ik ben echt heel erg benieuwd hoe dit boek zal zijn en of ik er snel in kom.

Het schaduwjaar Kim Liggett
Ook dit boek ga ik bespreken met mensen. Afgelopen week zag ik bij @thereaderinpink een post over een online boekenclub. Dit boek wil ik heel graag lezen en het is natuurlijk altijd leuk om daar met anderen over te kunnen praten.

Meester Legende – Stephanie Garber
Nadat ik in de zomervakantie eindelijk Caraval las, bleef deze continu in mijn hoofd zitten. In november ga ik dan eindelijk proberen het tweede deel lezen.

De Zeven Zussen
Over dit boek zijn de meningen sterk verdeeld. Je vindt het geweldig of het is niet je ding. Ik ben benieuwd bij welke groep ik hoor en daar ga ik in november achter proberen te komen.

Het Meisjesmanifest – Carlie van Tongeren
Dit boek zag in mijn BOOX box van september. Ik ben hier heel benieuwd naar. Het eerste boek van Carlie van Tongeren vond ik erg leuk. Ik kijk erg uit om dit boek te lezen.

Alles voor Jou
De synopsis van dit boek heeft mijn interesse weten te trekken. Ik hoop dat het boek zelf mij ook weet te pakken.

Day Dreamer – Luna van Roosen
In 2020 komt het tweede deel uit. Dat boek klonk heel leuk en daardoor werd ik benieuwd naar het eerste deel. Daarnaast heb ik ook al veel positieve reacties gehoord over Day Dreamer.

Wat als dit het is
Dit boek stond al een tijdje op mijn wishlist. In oktober besloot ik dan eindelijk dit boek te kopen. Ik vind het idee van de auteurs erg leuk. Zij hebben beide één personage bedacht en deze twee komen natuurlijk ergens in het boek samen.

Als de nacht eindigt – Laura Diane
Het debuut van Laura Diane komt in november eindelijk uit. Nu had ik het geluk dat ik het eerste hoofdstuk al eens heb gelezen. Dat hoofdstuk wist me al enorm te raken en hield ook meteen mijn interesse vast. Ik kijk erg uit naar Als het nacht eindigt.

Een gedachte over “To Be Read – November’19

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s