Series/Programma’s/ Films~ Oktober’19

De laatste tijd kijk ik niet heel veel series, omdat ik me aandacht hier niet goed bij kan houden. Wel probeer ik wat programma’s te volgen. Maandelijks zal ik een overzicht geven over welke series/ programma’s ik heb gekeken. Ben je benieuwd wat ik in oktober heb gekeken, lees dan snel verder.

Programma’s/ series die ik dagelijks/ wekelijks kijk.
Love Island NL
Love Island vind ik zelf echt heel leuk om te volgen. Zeker de Nederlandse versie. Het programma gaat door tot 3 november.
Chantal’s Pyjamaparty
Dit programma vond ik echt ontzettend leuk. De meeste gasten spraken mij ook wel aan. Ik vind het altijd wel leuk om een in een ander huis te kijken.
Ranking the stars
Dit was alweer het 14de seizoen, het eerste seizoen op RTL 4. Ik vind dit altijd heel leuk om te kijken. Niet alle gasten vind ik leuk, maar juist die combinaties hierbij vind ik wel heel grappig.
Goede tijden, Slechte tijden
Gtst komt elke werkdag online op Videoland. Ik kijk dit niet elke dag, maar vaak kijk ik ’s ochtends een stukje tijdens het opmaken. Ook dit zet ik vaak aan tijdens het studeren of het lezen.
Familie Kruijs
Familie Kruijs kwam elke zondag online op Videoland. En in oktober waren de allerlaatste afleveringen te zien. Ik had niet echt het gevoel dat dit het einde was, maar toch was dit het laatste seizoen.
Expeditie Robinson + Eilandpraat
Ook dit komt elke zondag op televisie. Dit kijk ik echt al zo lang als ik me kan herinneren. Ik vind dit een ontzettend leuk programma. Wel moet ik zeggen dat ik de kandidaten steeds minder leuk vind worden en vaak ken ik ook niet iedereen meer. Wat ik wel erg leuk vind is dat er in januari een editie komt voor onbekende Nederlanders. Ook heb ik kaartjes voor de finale in december.
Verslaafd
Dit programma komt elke dinsdag online op Videoland. Ik vind zulk soort programma’s vaak heel interessant. Hoe mensen aan een verslaving komen en hoeveel invloed het heeft om de personen er omheen.

The Good Place
Seizoen 4 van The Good Place komt wekelijks online op Netflix. Ik probeer dan ook wel één keer in de twee weken te kijken naar de nieuwe afleveringen.

Series die ik kijk tijdens het studeren
Kees en Co
Het zelfde doe ik dus met Kees en Co. Als ik aan het studeren ben vind ik het heel fijn om wel achtergrond geluid te hebben, maar met muziek op kan ik niet zo goed studeren. Vaak zet ik dan dus een Nederlands programma of serie aan. Met een deadline in de buurt ga ik dus heel snel door alle programma’s heen. Zo heb ik ook alle seizoenen van Kees en Co beluisterd.
SOOF
Soof vind ik ook een hele grappige Nederlandse serie. En drie keer raden dit luisterde ik weer tijdens het studeren en lezen.

Series die ik heb gekeken
Meisje van Plezier.
In oktober kwam het tweede seizoen van Meisje van Plezier online op Videoland. Voor die tijd besloot ik om het eerste seizoen nog een keer te bekijken. In oktober keek ik dus beide seizoenen.
La casa de Papel
Het laatste seizoen stond al een tijdje op Netflix, deel drie. Aan het begin van oktober vond ik eindelijk de tijd en rust om verder te kijken. Toen ik eenmaal twee afleveringen had gekeken, zat ik er weer helemaal in en besloot ik een avondje te bingewatchen.

Series die ik gedeeltelijk heb gekeken
Ugly Betty
Ik heb Ugly Betty nog nooit gekeken. Toen ik het tegenkwam besloot ik er eens aan te beginnen. Ik keek een aantal afleveringen van seizoen 1.
Designated Survivor
Samen met mijn vriend kijken we sinds deze maand naar Designated Survivor. We hebben een aantal afleveringen van seizoen 1 gekeken.

Films
Fuck de liefde
In Oktober ging ik naar de film Fuck de Liefde. Het is echt een typisch Nederlandse film. Waarbij heel bekend Nederland weer is opgetrommeld voor een rol. Ik vond het een vermakelijke film.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s