De Likes van Laura Diane

Deze maand in De Likes van Laura Diane. Laura Diane kun je onder andere kennen van Instagram. Ook is zij één van de vier auteurs van de podcast, I write better than i talk. Laura’s vrienden omschrijven haar als creatief, attent, iemand met gevoel voor humor en iemand waar je op kan bouwen.
Laura is begonnen met schrijven op de middelbare school. Zij schreef fanfiction van haar favoriete boyband.
Het debuut van Laura is vorige maand, op 25 november, verschenen. Haar boek heet Als de nacht eindigt. Ik vroeg haar hoe zij dit boek zou omschrijven in 5 woorden. Laura omschrijft het als donker, familie, leugens, sterren en vriendschap. Zijn jullie niet ontzettend nieuwsgierig geworden door deze korte omschrijving.
Je kunt Als de Nacht eindigt hier bestellen.

  • Alle cursieve teksten zijn een reactie of gedachte van mij.

Wat is je favoriete boek?
‘Ik kan met geen mogelijkheid één boek noemen! Mijn liefde voor YA is begonnen met de Twilight Saga, dus die serie zal altijd een heel bijzondere plek in mijn hart houden.’
Zelf heb ik dus nog nooit een boek van de Twilight Saga gelezen.

Welk genre lees je het liefst?
Inkopper, Young Adult dus!
Welk genre lees je het liefst binnen Young Adult?
‘Ik vind (obviously) dystopian heel tof! En daarnaast vind ik contemporary ook leuk. En soms fantasy.’

Wie is jouw favoriete auteur?
‘Ik heb geen favoriete auteur. Het gaat mij om het boek, het verhaal. Dan maakt het me niet uit wie het geschreven heeft.’
Hier kan ik mij volledig bij aansluiten, ik zou ook geen favoriete auteur kunnen noemen.

Wat voor muziek luister je graag?
‘Heb je even? Ik vind heel veel verschillende muziek leuk! Om een paar artiesten te noemen: Marc Broussard, Olly Murs, Queen en Take That.’
Take That is de boyband waar de eerste fanfiction op was gebaseerd.

Welk spel of game speel je graag?
‘Ik ben eigenlijk niet zo van het gamen. Vroeger was ik gek op Rollercoaster Tycoon, dat kon ik echt uren spelen! Daarnaast houd ik ook zeker wel van bordspelletjes. Cards Agains Humanity is het laatste spel wat ik gekocht heb en is hilarisch.’

Welk programma (of serie) kijk je graag?
Van de tv programma’s kijkt Laura graag Wie is de Mol! Hier blijft ze echt voor thuis.
Ik hoor dus altijd Art in mijn hoofd Wie is de Mol uitspreken.
Qua series kijkt ze graag Friends en Stranger Things.

Welke geur vind je het allerlekkerst?
‘Ik ben gek op geurkaarsen! Kan er niet genoeg van hebben. Vooral de kaarsen van Bath & Body Works. Mijn favo’s zijn Marshmallow Fireside en Cinnamon Spiced Vanilla.’
Deze geuren klinken al heerlijk.

Wat is jouw guilty pleasure?
Laura heeft hier pas een vraag over gesteld in haar stories. Nadat iemand daar haar guilty pleasure had genoemd. Heeft Laura dit overgenomen. Het antwoord dat zij gaf is namelijk op Youtube video’s kijken over de Sims 4 100 baby’s challenge.

Wat is je favoriete app?
‘Instagram, noem het gerust een verslaving.’ Verder gebruikt ze veel foto apps zoals Afterlight en Photoshop. Daarnaast heeft Laura ook nog een liefde voor Pinterest.
Wat ik erg leuk vond, is dat Laura dus ook mee heeft geholpen met ontwerpen van de cover van haar eigen boek.

Wie zijn blog of Instagram bezoek je graag?
‘Ik vind sowieso Instagram stories heel leuk om doorheen te gaan! Blogs bezoek ik niet zo vaak meer, soms als er een artikel voorbij komt wat ik interessant vind om te lezen. De hele bookstagram community en iedereen die daarover blogt vind ik trouwens helden! Zij zetten boeken en daarmee het lezen in de spotlight.’

Laura kun je vinden op haar Instagramaccount, @Lauradianenl. Daarnaast heeft zij ook een eigen website. De link daarnaar toe kun je hier vinden.
Sinds kort heeft zij ook een eigen Etsy shop, waarop ze hele leuke shelfie kaarten verkoopt. De link naar haar Etsy shop kun je hier vinden.

Deze blogpost is onderdeel van een blogtour. Hieronder kun je de foto vinden van alle andere bloggers/ instagrammers die meedoen aan de blogtour. Neem zeker een kijkje!

https://lauradiane.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s