Wrap up – November + December’19

In november ben ik niet echt aan lezen toegekomen en las ik maar twee boeken uit. Nu ik dit aan het schrijven ben, is het begin december en heb ik ook al twee boeken uitgelezen. Vandaar dat ik mijn wrap up van november samen heb gevoegd met die van december.

Het Schaduwjaar – Kim Liggett
Alle meisjes die op het punt staan om vrouw te worden, worden voor een jaar weggestuurd. In dat jaar, het genadejaar, moeten de meisjes hun magie kwijtraken. Als zij hun magie kwijt zijn geraakt, mogen zij pas weer terugkomen in het district. De waarheid achter het schaduwjaar ligt verscholen, zullen de meisjes er dit jaar achter komen.

Mijn recensie kun je hier lezen.
Het schaduwjaar kun je hier kopen.

Wat als dit het is – Becky Albertalli & Adam Silvera
Wanneer Arthur en Ben elkaar ontmoeten bij het postkantoor, is er een vonk. Er is een tweede ontmoeting, een eerste date. Een tweede date. Maar wat als het niet werkt? Wat als het leven niet echt een Broadway-musical is? En wat als het dat wel is?

Binnenkort kunnen jullie mijn recensie lezen.
Wat als dit het is kun je hier kopen.

Room Service – Maren Stoffels
Vier vrienden vieren een verjaardag in een luxe hotel. Wat begint als een gezellig weekend. Eindigt in een ware nachtmerrie. De vrienden ontvangen geheimen berichten. Al snel blijkt dat de boodschapper wraak wil.

Mijn recensie kun je hier vinden.
Room Service kun je hier kopen.

Als de nacht eindigt – Laura Diane
Lya leeft in de nacht en verblijft overdag in de kelder onder haar huis. Ze kunnen overdag niet naar buiten omdat zij de stralingen van de zon niet zullen overleven. Toch besluit Lya op avontuur te gaan. Zal haar wereld ooit nog hetzelfde zijn.

Mijn recensie kun je binnenkort online vinden.
Als de nacht eindigt kun je hier kopen.

10 Blind dates – Ashley Elston
Sophies vakantieplannen storten in na een ongelukkige ontmoeting met haar vriend. Zij brengt de feestdagen door met haar moeders familie. Oma besluit een plan te bedenken om Sophie op te vrolijken. Zij mogen allemaal een date plannen voor Sophie. En zo starten de 10 blind dates.

Mijn recensie kun je hier vinden.
10 blind dates kun je hier kopen.

Winter in het kattencafé – Melissa Daley
Poes Molly is terug en dit keer niet alleen, maar samen met haar kittens. Natuurlijk zijn ook Debbie en haar dochter er weer bij. Ook Debbies zus komt langs en blijft logeren samen met haar hond Beau. Dit zorgt voor de nodige spanningen bij de katten, maar ook bij Debbie.

Mijn recensie kun je hier lezen.
Winter in het kattencafé kun je hier kopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s