Goodreads Challenges 2020

Mijn reading goal voor 2020 is 52 boeken. Elke week een boek. Ik ben enorm benieuwd of dit gaat lukken. Naast dit doel wat je standaard in kan stellen op Goodreads en/ of Hebban. Heb ik besloten aan nog twee challenges mee te doen in 2020. Dit doe ik beide via de Books Ever After groep op Goodreads.

To Be Read list 20
Wat houdt deze challenge in?
Je stelt voor 2020 een tbr lijst van 20 boeken op. Je gaat door het jaar heen proberen deze boeken te lezen. Het begint voor mij al goed ik heb geen enkel boek op mijn tbr voor januari gezet, oeps. Hier volgen de boeken die ik op mijn tbr voor 2020 heb gezet, in willekeurige volgorde.

 1. Al die mooie vreemden
 2. Ik niet op jou
 3. Het omgekeerde van altijd
 4. Leugens en Lattés
 5. Drakendal
 6. Meester Legende
 7. De jongen met twee namen
 8. Schaduw van de vos
 9. Het koninkrijk
 10. De kleuren van Magie
 11. Gewist
 12. Fluisternetwerk
 13. Iskari
 14. Vrees me
 15. Scoop
 16. De laatste dans
 17. Mag ik je nummer
 18. Eén van ons liegt
 19. The hate u give
 20. Love, Simon

2020 pagina’s
Wat houdt deze challenge in?
Lees 2020 pagina’s met zo min mogelijk boeken. De boeken die ik hiervoor heb uitgekozen zijn:

Winter – Marissa Meyer 838 pagina’s
Hof van Mist en Woede – Sarah J. Maas 605 pagina’s
Harteloos – Marissa Meyer 500 pagina’s
Zonderling – Laini Taylor 462 pagina’s
– van Zonderling heb ik al 200 pagina’s gelezen
Totaal aantal pagina’s: 2205.

Ben jij van plan om mee te doen aan een challenge?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s