Wrap Up – Januari’20

Christmas Shopaholic – Sophie Kinsella
In dit boek begon ik eind december, helaas kreeg ik hem niet meer uitgelezen in 2019. Bijna alle boeken over Becky, in shopaholic serie, vond ik erg leuk en zo heb ik ook erg genoten van christmas shopaholic.
Ik gaf dit boek 5 sterren.

Day Dreamer – Luna van Roosen
Dit boek stond echt al ontzettend lang klaar op mijn e-reader. Hij verhuisde dan ook mee vanaf november tot januari. In januari moest ik hem echt uit lezen, want het tweede deel, Night Thinker, verschijnt al bijna.
Day Dreamer kreeg 4 sterren.

Winter – Marissa Meyer
Het eerste deel uit de lunar chronicles, Cinder, las ik al eind 2017. In 2018 en 2019 las ik de vervolgdelen. Het laatste deel, Winter, bleef ik maar uitstellen want ik wilde niet dat deze serie zou eindigen. In januari las ik dan eindelijk Winter. Met 838 pagina’s ben ik dus al een heel eind met de 2020 pagina’s challenge.
Ik gaf Winter 5 sterren.

De schoonmoeder – Sally Hepworth
Als laatste las ik de schoonmoeder in januari. Ook van dit boek heb ik enorm genoten. Hier kunnen jullie binnenkort een recensie zal verwachten.
Ik gaf De Schoonmoeder vier sterren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s