To Be Read – Maart’20

In maart zal ik weer meedoen aan meerdere blogtours. Daarnaast wil ik meedoen aan de Sims-a-thon. De aankondigingsvideo kunnen jullie hier vinden, mocht je interesse hebben ook mee te doen aan een ongedwongen readathon. Wil je weten hoe de sim-a-thon in zijn werk gaat of welke boeken ik van plan ben te gaan lezen, kijk dan snel verder.

Bij de Sims-a-thon heb je drie verschillende sheets dit jaar. Als eerste de start, net zo als in het spel kies je hier voor een sim creëren of je kiest voor een huishouden.
Heb je dit gedaan kun je al vrij snel door naar de Live Mode. Hier kun je verschillende prompts door elkaar kiezen, dit hoeft dus niet op volgorde te zijn. Voor elke prompt die je voltooid krijg je een aantal punten. Naast de live mode kun je je ook richten op de verschillende carrières.
Dit jaar is er ook een Get to work editie. Hier kun je kiezen uit drie verschillende carrières en de prompts hierbij voltooien, zodat je uiteindelijk kunt zeggen dat je docter, scientist of detective bent.
Ik hoop dat ik jullie hiermee ook enthousiast heb gemaakt, laat het vooral weten als je meedoet en welk pad jij gaat volgen.

Dan nu mijn daadwerkelijke tbr.
Choose- a household
Read a book from late in a series
Ik heb hierbij Meester Legende gekozen van Stephanie Garber. Ik kijk ontzettend uit naar dit tweede deel, dus deze keuze was erg makkelijk voor mij.

Buy a House
Read a contemporary or book set in our world
Hiervoor heb ik het nieuwe book van Astrid Harrewijn gekozen, namelijk De Stroopwafelshop.

Pay Bills
Read your most recent purchase
Het boek wat ik hierbij ga lezen is De Wrede Prins van Holly Black. Hierbij doe ik mee aan de readalong georganiseerd door The Queen of Geek. Haar blog en verdere informatie rondom De Wrede Prins kun je hier vinden.

Secret Agent
Read a Mystery book
Hiervoor ga ik Het dorp lezen van Belinda Aebi. Ik doe mee aan de blogtour van Het dorp en mijn recensie kun je hier op 11 maart vinden.

Writer
Read a book by a New-to-you author
Hierbij ga ik het boek Toxine van Rani de Vadder lezen. Ik kijk echt onzettend uit naar dit boek. Wederom doe ik hierbij mee aan de blogtour rond Toxine en mijn recensie kun je vinden op 17 maart.

Wat ik erg fijn vind aan de Sims-a-thon is dat je niet een hele vaste tbr hoeft te hebben. Je kunt namelijk redelijk vrij kiezen in welk boek je zin hebt en hierbij een passende prompt zoeken.

Doe jij ook mee aan de Sims-a-thon laat het dan vooral weten zodat we hier gezellig over kunnen praten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s