Wrap up – Februari + Maart’20

In februari en maart las ik in totaal 8 boeken. Ben je benieuwd welke boeken ik las en wat ik hiervan vond, lees dan snel verder.

Februari
De torenclub en het geheim van de grafheuvel – Marianne van der Wal
In februari mocht ik meedoen aan de blogtour van Dutch Venture Publishing en las ik het jeugdboek de torenclub en het geheim van de grafheuvel. Ik vind jeugdboeken altijd heel leuk om te lezen, om kinderen een nieuw boek te kunnen aanraden en dit is zeker een boek wat ik kinderen zal aanraden. Hier kun je mijn recensie vinden.

Blind getrouwd – Laura van Dyck
Ook voor dit boek mocht ik mee doen aan de blogtour van Uitgeverij Lannoo. Dit boek las ik in de week voor Valentijnsdag en had een heerlijke romantische sfeer. Laura van Dyck heeft echt een hele fijne schrijfstijl. Hier kun je mijn recensie vinden.

De jongen met twee namen – Maggie Harcourt
Dit boek las ik voor een twee readathons waar ik aan meedeed. De eerste was de 24-hour readathon van Basically Britt, waarbij je een boek moet lezen dat al heel lang op je tbr staat. De tweede readathon was de lovers Vs. haters georganiseerd door hebban. Ik deed mee in team lovers, dus koos ik voor een romantisch boek.
Dit boek stond dus al een tijdje in mijn kast te wachten en ik ben blij dat ik hem eindelijk eens heb opgepakt. Ik vond het een erg leuk boek en ook de wereld van de hoofdpersoon vond ik ook erg leuk, de conferenties. Dit boek gaf ik uiteindelijk 3 sterren.

Dert13n – Steve Cavanaugh
Ik kreeg dit boek voor mijn verjaardag in januari en kon niet wachten om hem te lezen, want hij klonk zo spannend. En dat was hij ook. Het is op een hele prettige manier beschreven. De personages zijn goed uitgewerkt. En je word compleet op het verkeerde spoor gezet. Ik gaf dit boek 5 sterren.

Maart
Night Thinker – Luna van Roosen
Dit is het tweede deel van Day Dreamer. Bij dit boek mocht ik meedoen aan de blogtour van HamleyBooks. Dit boek begint super spannend met een korte herhaling van het einde in Day Dreamer. Waardoor je direct in het verhaal wordt getrokken. Mijn recensie kun je hier lezen.

Het Dorp – Belinda Aebi
Ook bij dit boek mocht ik meedoen aan de blogtour van HamleyBooks. Dit is een thriller, vanuit verschillende perspectieven bekeken. Dit boek bevat verschillende delen, bij elk deel lees je mee vanuit een ander personage. Wel komen de personages op verschillende punten bij elkaar. mijn recensie kun je hier lezen.

Toxine – Rani de Vadder
Ook dit derde boek van uitgeverij Hamley Books is onderdeel van een blogtour. Wauw wat een goed debuut heeft Rani geschreven. Op het moment van lezen, kwam de lock down in Nederland en dit betekende voor mij dat mijn studie en mijn werk online begon. Hierdoor liep ik over van prikkels en kon ik mij slecht concentreren op lezen. Na een week was dit voorbij en had ik meer een ritme ontdekt voor mezelf. Dit boek trok me echt helemaal in het verhaal. Mocht je dit boek nog niet hebben gelezen, dan kun je meedoen aan de readalong van The Queen of Geek, op instagram. Mijn recensie kun je hier lezen.

De Wrede Prins – Holly Black
Bij de wrede prins deed ik mee aan de readalong van The Queen of Geek. De eerste week liep ik goed op schema, maar net als hierboven, kon ik me even niet concentreren op het boek. Uiteindelijk deed ik dus niet volledig mee met de readalong. Toch wilde ik het boek wel graag nog in maart uitlezen om in april in een nieuw boek te beginnen voor de owls. En dat is gelukt, binnenkort komt mijn recensie online.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s