To Be Read – Mei’20

Deze maand ga ik het eens anders doen. Ik ga niet een lijstje maken van vijf boeken die ik wil lezen. Deze maand ben ik langs alle planken gegaan en heb van elke plank één boek uitgekozen wat ik heel graag wil lezen. Al deze titels doe ik in jar en wanneer ik aan een nieuw boek toe ben, ga ik hier een titel uithalen. Er zijn wel twee boeken waarbij ik aan een readalong/ boekenclub meedoe. Met deze twee titels zal ik beginnen en daar onder zal ik alle andere uitgekozen titels opnoemen.

Havenfall – Sara Holland
Met Havenfall doe ik mee aan een readalong en hier kijk ik enorm naar uit. Blossom Books heeft er weer een pareltje van gemaakt. De readalong kun je vinden op Instagram, op het account van @Onceareadersaid of @Ilovegood_books.

Begin Again – Mona Kasten
In april was er een oproepje op Instagram wie het leuk zouden vinden om mee te doen aan een online boekenclub. Dit leek mij ontzettend leuk want hier in de buurt zijn er geen boekenclubs. We kregen twee boeken waar we uit mochten kiezen en dat werd Begin Again. Deze stond al op mijn TBR voor april, dus ik ga ook een klein beetje smokkelen met de OWLS.

De andere titels die in mijn jar gaan zijn:
* Heartstopper – Alice Oseman
* Tweet cute – Emma Lord
* Alles voor jou – Liane Moriarty
* Ik niet op jou – Sally Thorne
* De executie – Daniëlle Bakhuis
* Heerlijk duurt het langst – Jill Mansell
* Leugens en Lattes – Lauren Weisberger
* Fluisternetwerk – Chandler Baker
* Zonderling – Laini Taylor (al eerder in begonnen)
* Peddelen en Proosten – Marijke Vos (e-book)
* Elke dag maandag – Jessica Brody (e-book)

Als deze manier goed bevalt, ga ik mijn jar vaker op deze manier gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s