Friday Five – Letter H

Het is vrijdag en dat betekent dat het tijd is voor Friday Five. Friday Five wordt gehost door Joost van NerdyGeekyFanboy. Dit is de eerste die jullie op mijn blog zullen vinden. Vanaf nu zullen jullie hier vaker op vrijdag een Friday Five tegenkomen. Het thema van deze week is: 5 boeken die met de letter H beginnen. Het letterthema is bedacht door Nienke (Booksometea)

@DeJufleest

Dit letterthema vind ik erg leuk, maar het is ook wel goed zoeken in mijn boekenkast. Vandaar dat ik ook nog niet twee weken geleden ben begonnen met de ‘letter G’, hier kon ik er echt maar één van vinden. Maar gelukkig heb ik genoeg boeken met de ‘letter H’ gevonden.

Hof van Doorns en Rozen is geschreven door Sarah J. Maas. Het is het eerste deel uit deze serie en ook het enige deel wat ik tot nu heb gelezen, oeps. Hof van Doorns en Rozen gaat over Feyre. Zij moet jagen om te kunnen overleven. Wanneer ze oog in oog komt met een wolf en met hem vecht om een prooi, zal zij hem moeten doden. Hier staat echter wel een prijs tegenover.

Het Rosie Project is geschreven door Graeme Simsion. Dit is ook een eerste deel, namelijk uit een trilogie en wat mij betreft ook het beste deel. Het Rosie Project gaat over Don, een autistische man die zijn leven helemaal op orde heeft. Het enige wat hij mist is een partner. Hij begint zijn zoektocht helemaal op zijn eigen manier, met een strakke planning en een enorme lijst met punten waaraan zijn partner moet voldoen.

@DeJufLeest

Hoe je verliefd wordt op een zwerver die in de bosjes woont is geschreven door Emmy Abrahamson en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Dit boek is mij jaren geleden aangeraden, maar ik kwam het lange tijd niet tegen. Toen ik het eindelijk had gevonden, had ik het heel snel uit. Het is een erg humoristisch boek.

@Dejufleest

Heerestraat en Rozenlaan is geschreven door Carlie van Tongeren. Dit was haar debuut en wat voor één. Carly snijdt in dit boek een erg actueel thema aan, scheidingen. Ik denk dat dit voor veel jongeren helaas een bekend onderwerp is. Carlie weet dit heel mooi te verwerken in haar boek.

Heks en Jager is geschreven door Shelby Mahurin. Heks en Jager gaat zoals de titel al verklapt over een heks en een heksenjager. Door een gemene actie van Lou, de heks, zullen zij samen moeten trouwen. Zal Reid, de heksenjager, erachter komen dat hij getrouwd is met een heks en hoe zit dat met hun gevoelens. Dat lees je allemaal in Heks & Jager.

Welk boek wat begint met de letter H raad jij aan?

Een gedachte over “Friday Five – Letter H

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s