To Be Read – September’20

In september beginnen de scholen voor mij weer. Waarschijnlijk zal het de eerste weken, of heel september, minder lezen worden. Toch heb ik wel een tbr gemaakt met onder andere een aantal recensie-exemplaren.

In augustus heb ik helaas niet alle boeken uit kunnen lezen waarin ik gestart ben. Dus deze twee staan eerst op mijn lijstje.
De kleuren van Magie van V.E. Schwab staat op mijn lijstje. Hierin ben ik begonnen met een buddyread. Daarbij hadden we een planning gemaakt, en gelukkig ben ik niet de enige die wat moeite had met de snelheid.
Daarnaast was ik ook al begonnen met Romeo & Julia. Deze wil ik ook heel graag in september uitlezen.

Voor verdriet heeft niemand tijd van Monica Haak.
Dit boek komt uit op 25 september 2020 en dan komt ook mijn recensie online in de blogtour.

Liv en Emerald zijn twee tieners die elk een groot verlies hebben geleden. Liv verhuist met tegenzin naar de andere kant van het land, waar ze Emerald ontmoet. Haar nieuwe beste vriendin worstelt met haar eigen problemen en heeft het langs haar zijde moeilijk om de draad op te pikken. De twee groeien snel naar elkaar toe, wat hen ook hoop op een betere toekomst geeft, maar door de geheimen die ze allebei met zich meedragen, komt die vriendschap aan een zijden draadje te hangen.

Je kunt het boek alvast pre-ordenen.

Tot onze wegen scheiden van Emma Anna.
Dit boek komt ook uit in september. Net iets eerder dan het voorgaande boek, namelijk op 21 september.

De eenentwintigjarige Ada woont al haar hele leven in het strenggelovige dorpje Breesden. Wanneer ze een paar weken voor haar huwelijk voor haar studie in Roosendaal moet zijn, ontmoet ze door omstandigheden de jongere Belen, zoon van een Griekse restauranteigenaar. Ze krijgt een baantje als serveerster aangeboden en hoewel ze weet dat haar ouders het nooit zouden goedkeuren, zegt ze ja.

Je kunt het boek alvast pre-ordenen.

Het hart van de Adelaar van Emmelie Arents.
Dit boek kwam uit op 25 augustus. Ik kan echt niet wachten om hierin te beginnen. De cover is zo ontzettend mooi. Daar gaat het natuurlijk niet alleen om. De synopsis sprak me ook zeker aan.

Joana Sky bezit het vermogen om dodelijke wensen uit te spreken. Een dodelijk talent dat in Tuvalon wordt gevreesd en vernietigd. Wanneer ze ten onrechte wordt veroordeeld voor het uitspreken van een Hartbewerking, gaat ze de doodstraf tegemoet.

Kartonnen Sterren van Seren J. Smedt.
Dit boek verschijnt iets later, namelijk in oktober.

Bij de terugkeer van Livs vader uit Amerika wordt haar leven volledig omgegooid. Hij is immers niet langer meer de man waar ze altijd naar opkeek, waardoor hun vader-dochter relatie compleet de mist in gaat.
Een normaal tienerleven lijkt niet voor haar bestemd te zijn, tot ze Jasper ontmoet. Jasper, die haar hart op korte tijd verovert. Hij laat haar wegdromen onder een hemel van sterren.

Maar niet alle sterren schitteren als kristal.
Sommigen zijn zo hard als karton
.

Als laatste staat deel 7 van de weddingplanner van Marijke Vos op de lijst. Dit deel heet: Picknicks en Catwalks. Dat beloofd al weer veel goeds.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s