Leesvoornemens voor 2021 – Friday Five

Het is weer vrijdag en dat betekent dat je weer een nieuwe Friday Five hier kan vinden. Friday Five wordt gehost door Joost van NerdyGeekyFanboy. Het thema van deze week is:
Leesvoornemens voor 2021

boeken uit eigen kast
In 2021 wil ik minder boeken kopen en dus meer uit eigen kast lezen. In mijn boekenkast staan namelijk nog heel veel ongelezen boeken en daarom wil ik dit jaar minimaal 40 ongelezen boeken uit eigen kast lezen.
In totaal wil ik minimaal 52 boeken lezen.

Wereldklassiekers
Blossom books heeft nu 4 wereldklassiekers uit gegeven. De vijfde staat al op de planning en daar ben ik ook heel benieuwd naar. In dit jaar wil ik deze vijf boeken graag lezen

Lees jij vaak klassiekers?

Engelstalige boeken
In 2020 had ik mezelf voorgenomen om elke maand een Engelstalig boek te lezen. Dat is niet gelukt, daarom wil ik dit jaar proberen om minimaal 6 Engelstalige boeken te lezen.

Lees jij in het Engels of in het Nederlands?

Kinderboeken
Nu ik voor de klas sta, merk ik dat het fijn vind om de boeken eerst zelf te lezen, voordat ik deze voorlees of op de thematafel neerzet. Daarom wil ik dit jaar elke maand, een voor mij, nieuw kinderboek te lezen.

Series
In mijn boekenkast heb ik ook meerdere series staan. Series waar ik nog in moet beginnen, maar ook series waar ik al in bezig ben. Ik heb wat series en een duologie uitgekozen die ik dit jaar wil uitlezen/ verder lezen.
De series die ik heb uitgekozen voor dit jaar zijn:
• Carval
• De selectie
• Koninginnen
• Hof van Doorns en Rozen

Wat zijn jouw leesvoornemens voor dit jaar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s