Hamley is Jarig – Sandra J. Paul

Samen met haar zusjes en haar moeder woont Hamley in een gezellig huis, en wordt ze vertroeteld door haar baasje Viola.
Viola is jarig, en bij een verjaardag hoort taart. Alleen, zo zeggen de andere katten: dieren krijgen nooit taart, en hun verjaardagen worden nooit gevierd. Dus besluit Hamley om dit te veranderen. Ze gaat op zoek naar taart voor haar dierenfamilie, en belandt zo in een bakkerij.

Hamley is een avontuurlijke zwarte kat. Zwarte katten kunnen iets heel bijzonders en Hamley weet eigenlijk niet waarom mensen dat zo eng vinden.
Hamley woont bij een lief gezin, die haar moeder en zusjes heeft opgevangen. Maar naar buiten mag ze nog niet. Terwijl Hamley zo graag op avontuur zou willen.
Het is een katje wat je meteen in je hart sluit.
Het is een ontzettend lief en leuk boekje. Er gebeurt ook wel iets spannends voor Hamley, maar ik denk dat dit boek de doelgroep heel erg aan zal spreken. Het boek is geschreven voor kinderen vanaf 7 jaar.

De voorkant van het boek ziet er al ontzettend vrolijk uit. In het boek staan hele mooie illustraties. Ook zijn er leuke kattendetails aangebracht in het boek.

Hamley is een nieuwe jeugd reeks bij uitgeverij Hamleybooks. Ik vind dit zelf erg leuk en ik kijk dan ook uit naar de andere avonturen van Hamley. Binnenkort zal ik Hamley meenemen op avontuur op school. Ik denk dat dit boek heel erg in de smaak gaat vallen in de klas.

Hamley is Jarig
Sandra J. Paul
Hardcover, 105 pagina’s
Hamley Books

Een gedachte over “Hamley is Jarig – Sandra J. Paul

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s