To Be Read – Juli’21

Het is alweer een tijdje geleden dat ik buiten recensies iets hier heb geplaats. Halverwege juli begint mijn zomervakantie. Als alles goed gaat ben ik ook in de eerste week van juli klaar met de pabo en ben ik dus eindelijk officieel juf. Dus zoals het er nu naar uitziet heb ik weer wat meer vrije tijd dan het afgelopen jaar. Op het moment dat ik dit aan het tikken ben, moet ik nog 2 cijfers afwachten en de laatste kleine wijzigingen aanbrengen aan mijn afstudeeronderzoek. Het laatste jaar heb ik foto’s maken en bloggen best wel gemist en dus ben ik van plan om het weer langzaamaan op te pakken. Hoe dat er vanaf september gaat uitzien weet ik nog niet. Vanaf september ga ik namelijk fulltime werken in het basisonderwijs. Dit was even een korte persoonlijke update.

Voor juli heb ik een redelijk lange tbr opgesteld voor mijn doen. Dat zijn de volgende acht boeken.

Het eerste boek dat op mijn to be read list staat is Roadtrip naar nergens. Dit boek heb ik ontvangen van uitgeverij HamleyBooks. Deze blogtour loopt al vanaf begin juni en zal doorlopen tot eind juli. Op 7 juli is het mijn beurt en kun je mijn recensie hier verwachten.

Daarna staat Mr. Swipe Right op de planning. Dit boek ligt al een tijdje ongelezen in mijn boekenkast. Sinds dat dit boek is verschenen, staat hij ook al maandelijks op mijn tbr. In de vakantie wil ik dit boek echt gaan lezen, hopelijk lekker in het zonnetje.

Ook heb ik Wie ik gisteren was op de planning staan. In juli staat wie ik gisteren was op de planning bij @ileesclub en ik ben van plan om dit boek mee te lezen. Ik heb de geur van groen niet gelezen van Pamela Sharon, maar heb tot nu toe over beide boeken veel goeds gehoord.

In juni had ik samen met een aantal meiden een summer boekenswap. We hebben al een aantal keer een boeken/ theeswap georganiseerd en deze keer stond hij in het teken van de zomer. Voor de swap hebben we zelf een lijstje gemaakt met een aantal boeken, waar je lootje uit kon kiezen. In die groep waren ze erg enthousiast over Agneta’s erfenis van Corina Bomann, dus besloot ik om deze op mijn lijstje te zetten. Ik hoop dat ik na het lezen net zo enthousiast ben.

Ook wil ik vanaf deze maand weer de juf leest voor oppakken. Dit zal een review zijn van een kinderboek. Voor juli staan er al twee boeken gepland, die ik beide heb gelezen voor mijn opleiding. Maar ik heb nog veel meer leuke jeugdboeken in de kast liggen. Komende maand wil ik daarom Weg met die krokodil lezen. In de komende maanden zal hier in review van verschijnen.

Heb jij nog aanraders voor jeugdboeken?

Ik heb nog drie boeken op mijn lijstje staan. Namelijk De ex, Wilder en Nu in de bioscoop. Nu in de bioscoop is redelijk recent verschenen en vind ik erg leuk klinken. Wilder was de bedoeling dat ik die in mei samen met een boekenclub zou lezen. Helaas had ik daar op dit moment te weinig tijd voor, maar het verhaal spreekt me wel aan en lijkt mij heel erg geschikt voor in de zomer.

Welk boek wil jij graag lezen in de zomer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s