Wrap up – april, mei, juni’21

De afgelopen maanden is heel duidelijk te zien wanneer ik veel deadlines had op de pabo. Daarom vandaag niet alleen een wrap up van juni, maar van de afgelopen drie maanden. April, mei en juni.

In april moest ik veel afronden op de pabo en las ik maar twee boeken. Ik las In het duister van Tamara Arts en Hij die niet bestaat van Valentijn Ringelberg. Beide boeken gaf ik 4 sterren.

In mei had ik twee weken vakantie waarin ik veel tijd om te lezen. Ik las onder andere het laatste sprookje uit Kikkerbilletjes van de koning en andere sprookjes. Binnenkort kun je hier een review van verwachten.
Mijn vakantie begon ik met Unsinkable van Lotte van den Noort. Over dit boek was ik erg enthousiast en las ik ook veel te snel uit.
Ook las ik weer eens een stripboek, Crazy Cavia’s 2. Vorig jaar las ik het eerste deel en nu had ik zin in het tweede deel. Wat ook weer heel vermakelijk was.
Eind april kwam ook eindelijk het tweede boek van Laura Diane uit, Als de morgen begint. In de vakantie kon ik niet wachten om te starten aan dit boek. En nu komt al bijna het volgende boek van Laura Diane uit.
In mei deed ik mee aan de BlossomBooksReadathon. In dit weekend las ik 2,5 boek uit. Als eerste las ik Bierbrouwers en Wijnvaten van Marijke vos. Dit was het ene laatste deel van de weddingplanner serie. Gelukkig heb ik na deze serie nog twee boeken liggen van Marijke Vos.
Ook las ik Hamley is Jarig, een heel schattig kinderboek. Dit boek is in mijn groep 4 een groot succes.
En als derde boek startte ik in De kustmoorden. Dit boek werd in mei gelezen met de @thrillerleesclub.
Als laatste boek las ik Marlies. Dit boek was helaas niet helemaal wat ik er van had verwacht.

In juni las ik heel weinig, want was het erg druk op de pabo en op mijn werk. In juni had ik mijn eindassessment, rapporten en alle vakken werden afgerond. Toch las ik nog drie boeken.
Als eerste las ik Piep zei de muis. In januari las ik het eerste deel van De Helen Grace serie en kreeg ik voor mijn verjaardag deel 2 tot en met 6. De laatste tijd had ik steeds meer zin in thrillers, dus besloot ik om het tweede deel te lezen, die ik ook weer goed vond.
Als tweede boek las ik een kinderboek, Heel heel heel vies boek. Dit boek is ook bij mij in de klas een groot succes. Zelf had ik wat anders verwacht, waardoor het een beetje tegenviel. Het zijn hele korte stripjes, die de kinderen uit mijn klas dus wel erg grappig vinden.
Als laatste las ik In De Spotlights van Manon Visser. Dit boek is een fijn verhaal met een combinatie tussen spanning en gezelligheid.
In juni startte ik nog wel in twee boeken, maar ik las er geen meer uit.

Mijn recensie van In het duister kun je hier lezen.
Mijn recensie van Hij die niet bestaat kun je hier lezen.
Mijn recensie van Unsinkable kun je hier lezen.
Mijn recensie van Als de morgen begint kun je hier lezen.
Mijn recensie van Hamley is Jarig kun je hier lezen.
Mijn recensie van Marlies kun je hier lezen.
Mijn recensie van In De Spotlights kun je hier lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s