Een dozijn gin en tonics, graag – Lisanne Stam

Nova wordt na een wilde nacht stappen voor haar voordeur wakker. Ze kan zich niets meer herinneren van de vorige avond, behalve dat ze een verschrikkelijke kater heeft. Haar zusje Katie maakt het tot haar missie om Nova uit bed te sleuren en te onderzoeken wat er die avond precies is gebeurd. Met de hulp van Katies vriend Bob komen ze stukje bij beetje te weten wat Nova die avond heeft gedaan. Wat heeft haar collega Zara ermee te maken? En waarom zijn alle berichtjes die Jarno heeft gestuurd verwijderd?

In een dozijn gin en tonics, graag lees je vanuit twee personages. Je leest vanuit Nova en Jarno. Nova is alles kwijt van de vorige avond. Het enige wat zij nog heeft zijn de berichtjes op haar mobiel. Dit blijkt alleen maar meer vragen op te roepen.
Ook haar zusje doet onverwachte dingen volgens Nova. Al komt Nova al snel achter de reden hiervoor.
Nova zet haar nieuwsgierigheid opzij dankzij haar enorme kater, maar Katie en Bob laten het hier niet bij zitten. Gelukkig kunnen zij uit verschillende hoeken hulp verwachten.

Het verhaal is erg kort, het zijn slechts 49 pagina’s. Hierdoor vond ik het wel lastig om een band op te bouwen met de personages. Ik denk dat het onderwerp van het verhaal meer tot zijn recht zou komen in een iets uitgebreider verhaal.

Dit verhaal vind ik erg geschikt om te lezen op een zomerse avond of op het strand. Dus heb je zin in een verhaal waar romantiek, vriendschap en liefde een hoofdrol spelen, dan is Een dozijn gin en tonics, graag zeker de moeite waard.

Een dozijn gin en tonics, graag
Lisanne Stam
e-book, 49 pagina’s
Books & Butterflies

Ben je benieuwd naar de mening van andere bloggers, dan kun je bij onderstaande blogs een kijkje nemen.

Van uitgeverij Books & Butterflies ontving ik een leesexemplaar. Waar ik de uitgeverij voor wil bedanken dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s