Wedden van wel? – Vannessa Thuyns

Robine komt voor de verjaardag van haar vader terug naar Nederland. Zij is anderhalf jaar geleden naar Silicië vertrokken. Maar haar vader stelt zijn verjaardag tijdelijk uit. Robine wil niets liever dan terug naar huis. Haar vader vraagt haar om tot zijn verjaardag in Nederland te blijven. Robine sluit een weddenschap met haar broer. Als zij wint, kan zij zonder oordelen en op kosten van haar broer terug naar Sicilië.

Robine en Sep, haar broer zijn een tweeling. Hun band wordt in het boek heel mooi beschreven. Robine en Sep waren altijd erg close en zijn nu zoekende in hun contact. Robine is verhuisd en beide hebben zij nu een heel eigen leven opgebouwd, waardoor dit niet altijd soepel verloopt. Maar beide groeien zij hierin.
Robine en Sep hebben nog een zus, Daphne. Tussen Daphne en Robine loopt het niet helemaal lekker. De spanning tussen hen komt in het boek komt duidelijk over.

Ook leer je in het boek Jasper en Marnix kennen. Mijn persoonlijke favoriet was Jasper. Hij komt over als een hele harde , zelfverzekerder man. Naarmate het boek vordert laat hij steeds meer van zichzelf zien.

Vannessa Thuyns heeft een hele vlotte schrijfstijl. Er zit veel humor in het boek. Meerdere malen heb ik om opmerkingen uit dit boek moeten lachen.
Wat ik persoonlijk ook altijd fijn vind lezen, zijn korte hoofdstukken. Dit boek heeft afwisselend korte en wat langere hoofdstukken.

Na het lezen van Wedden van wel? was ik erg enthousiast. Dit boek las ik binnen een dag uit. Tijdens het lezen was ik erg benieuwd naar het verhaal achter de spanning tussen Robine en Daphne, maar ook hoe de band van Robine en Sep zich verder zou ontwikkelen en natuurlijk was ik nieuwsgierig naar het verhaal van Jasper.

Heb je zin in een fijne feelgood? Dan zou ik Wedden van wel? zeker aanraden.

Wedden van wel?
Vannessa Thuyns
Paperback, 335 pagina’s
Gepubliceerd op 6 september 2021
Dutch Venture Publishing


Vandaag start de blogtour van Wedden van wel?. De komende week kun je bij onderstaande blogs ook hun mening lezen.

Van uitgeverij Dutch Venture Publishing ontving ik een leesexemplaar waar ik de uitgeverij voor wil bedanken. Dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s