To Be Read – Januari’22

In 2022 maak ik weer een nieuwe start met mijn blog. Afgelopen jaren had ik het te druk met studeren. Afgelopen juli heb ik mijn opleiding afgerond en Sinds augustus ben ik full-time aan het werk. Nu na een half jaar heb ik een ritme opgebouwd, waarin ik ook tijd heb om het bloggen weer beter op te pakken.

In janauri wil ik proberen vijf boeken te lezen. De eerste week heb ik nog vakantie. Door de lockdown staat er ook weinig gepland dus heb ik veel leestijd. De boeken die ik in januari wil lezen zal ik hieronder bespreken.

De Zusjes – Hetty Kleinloog
Dit is een eerste deel in de Kauffmann & Kauffmann serie. Het tweede deel komt al in het voorjaar van 2022 uit. Online zag ik positieve reacties voorbijkomen. Toen ik dit boek bij de bibliotheek tegenkwam, heb ik die dan ook meteen meegenomen.

Vergeef me – J.D. Barker
Met een groepje Bookstagrammers hadden we een maandelijkse buddyread met deze serie van J.D. Barker. Helaas lukte het mij niet om het derde deel mee te lezen. In januari wordt het wel echt tijd dat ik dit deel eindelijk eens ga lezen.

De One – Kiera Cass
Dit jaar heb ik voor mezelf ook een doel opgesteld om meer series uit te lezen. Drie series heb ik opgeschreven die ik echt wil uitlezen. Daar is De selectie serie er één van. Om goed te beginnen staat dit derde gelijk op mijn tbr van januari.

Sadie – Courtney Summers
Ook heb ik dit jaar weer een lijst gemaakt met 22 boeken die ik in 2022 wil lezen. En daar staat Sadie op. Dit boek had ik gepre-orderd, dus het wordt wel echt tijd dat dit ook echt gelezen gaat worden.

De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo
Dit was het maandboek van de MAD Bookclub. Helaas had ik in December geen tijd, maar ik ben wel heel benieuwd naar dit boek. Ik twijfel nog of ik hem in het Nederlands of Engels wil lezen. Beide liggen al klaar.

Welk boek wil jij in januari lezen?

Een gedachte over “To Be Read – Januari’22

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s