Leeschallenges

In 2022 ben ik ook weer van plan om aan een aantal challenges mee te doen. Voor mij werkt dit erg motiverend. Hieronder leg ik de verschillende challenges uit en laat ik zien hoe ik dit bij ga houden in mijn reading journal.

Buzzword
Dit is een jaarlijkse challenges bedacht door @BooksandLala. Haar aankondigsvideo kun je hier bekijken. Iedere maand staat er één opdracht centraal, waar je een boek bij zoekt en leest. Hiernaast zie je een foto hoe ik deze challenges in mijn reading journal ga bijhouden.

Bookstabuddies bingo
Deze kwam ik ook tegen aan het einde van het jaar bij @booksofcriss. Via haar account kun je alles om de bingo terugvinden in een hoogtepunt. In de bingo template zijn 16 opdrachten, waar je een jaar de tijd voor hebt om alles vakjes aan te kruisen.

@shadow.booker voor het lege template

Recommend by 12 friends
Ook deze challenge kwam ik tegen via Instagram bij @shadow.booker. Bij deze challenge is het de bedoeling dat je 12 boeken leest die zijn aangeraden door vrienden. Ik heb via Instagram en Tiktok de vraag gesteld welke boeken ik echt gelezen moet hebben. En daar zijn 12 boeken uitgekomen die ik komend jaar ga proberen te lezen. Dankzij al deze aanbevelingen zijn er ook wat extra boeken op mijn te lezen lijstje gekomen.

ABC challenge
Deze challenge heb ik ook in 2020 geprobeerd. Bij alle letters van het alfabet zocht ik toen de achternaam van een auteur. Dit jaar zoek ik bij het alfabet een titel en de achternaam van de auteur.

#22in2022
Deze challenge doe ik eigenlijk ieder jaar. Afgelopen jaar had ik nauwelijks boeken uit deze lijst gelezen. Maar dit jaar ga ik toch weer proberen om alle 22 boeken uit deze lijst te lezen. Voor de lege templates kun je terecht bij @lilian_beleeft. Op de foto hieronder zie je de 22 boeken die ik dit jaar wil lezen.

Aan welke challenge doe jij mee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s