Likes van het moment

Wat ben ik nu aan het lezen?
Op dit moment ben ik bezig in Harry Potter and the prisoner of Azkaban. Ik ben IMG_1665voor het eerst Harry Potter aan het lezen en nu dus al in het derde boek. Ook ben ik voor het eerst in het Engels aan het lezen, maar dit bevalt mij best wel goed.

Ook ben ik op dit moment Geek Girl, perfect plaatje aan het lezen. Dit is ook een derde deel van de Geek Girl serie. Dit zijn echt heerlijke boeken om tussendoor te lezen.

Wat ben ik nu aan het kijken?
Normaal gesproken kijk ik heel veel series door elkaar, maar op dit moment kijk ik eigenlijk alleen Breaking Bad. Breaking Bad kijk ik samen met mijn vriend, wij hebben samen ongeveer één keer per week een serie avond.

Verder kijk ik natuurlijk zelf ook nog verschillende tv-programma’s. Ik vind bijvoorbeeld Het perfecte plaatje heel leuk en inspirerend om te kijken, Expeditie Robinson en Eilandpraat vind ik ook heel erg leuk. En ik kan niet wachten om te weten met wie Gordon gaat trouwen, ik heb natuurlijk wel mijn voorkeur.

Wat eet en drink ik op dit moment?
In de herfst en winter vind ik thee altijd heel lekker om te drinken en om op te warmen. Mijn favoriete smaakje is nu Vanille thee of Winter glow.

Waar luister ik graag naar?
Ik vind op dit moment heel veel liedjes heel erg leuk om te luisteren. Een paar voorbeelden hiervan zijn; Havana – Camila Cabello , What about us – P!nk en Mind Made Up – Wulf.

Waar houd ik van op dit moment?
Op het moment dat ik dit aan het typen ben, is het aan het sneeuwen. In de winter vind ik dat altijd een gezellige en knusse sfeer geven. Wat ik verder heel gezellig en knus vind in de winter zijn lampjes, kaarsen en natuurlijk de kerstboom.

Wat ben jij op dit moment aan het lezen?

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s