Wrap Up ~ Juli 2018

Meester Bart op zijn best van Bart Ongering
Ik vond de korte stukjes in dit boek erg leuk om te lezen. Hierdoor kun je ook af en toe een klein stukje lezen. Sommige stukjes vond ik erg herkenbaar, waardoor het natuurlijk ook een stuk leuker wordt om te lezen.
Dit boek gaf ik 4 sterren.
Je kunt dit boek hier bestellen.

Altijd bijten de buren van Paul van Loon
Dit is een erg geschikt boek om voor te lezen voor kinderen van 9/10 jaar. Binnenkort komt hier een blogpost over.
Ik gaf dit boek 3 sterren.
Je kunt dit boek hier bestellen.

Cress van Marissa Meyer
Voordat ik echt in dit verhaal duurde best wel lang. Wel vond ik het erg leuk dat je in het gehele boek alle drie de karakters volgt. Uiteindelijk werd het erg spannend en las ik het laatste deel van het boek binnen een dag uit. Dit boek las ik via Kobo Plus.
Ik gaf dit boek 4 sterren.
Je kunt dit boek hier bestellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s