To Be Read – Februari’20

In februari ben ik van plan om aan twee readathons deel te nemen. Als eerste wil ik meedoen aan de #boekenzusjestreadathon. Zij hebben een readathon opgezet rondom de Engelse klassiekers. Als tweede wil ik samen met een aantal andere de OWLS van 2018 gaan doen. Vorig jaar heb ik wel een beetje meegedaan en daarom leek het me leuk om dit van een jaar eerder te herhalen. Mijn focus gaat wel liggen op de #boekenzusjesreadathon.

#Boekenzusjesreadathon
Voor de boekenzusjesreadathon zijn er bij de Engelse klassiekers een aantal prompts komen te staan. Zij hebben een soort trap systeem bedacht in de kaart van Engeland, echt heel leuk vorm gegeven. Je begint dus onderaan in Engeland en kunt door middel van één van deze drie klassiekers een stapje omhoog maken, je kunt er ook voor kiezen om een stap opzij te maken. Mijn doel is zoveel mogelijk boeken lezen, maar op zijn minst wil ik van onder naar boven in Engeland. Voor alle prompts moet je even een kijkje nemen op het youtubekanaal of op Instagram van de Boekenzusjes, @de_boekenzusjes.

De klassiekers die ik wil behalen zijn:
Oliver Twist – Lees een boek met kinderen in de hoofdrol.
Het boek dat ik hiervoor wil lezen is De Torenclub van Marianne van der Wal.
1984 – Lees een boek met een getal in de titel.
Het boek dat ik hierbij wil lezen is Three Dark Crowns van Kendare Blake of Dert13n van Steve Cavanagh.
A Little Princess – Een boek met zilver of Goud op de cover
Het boek dat ik hierbij wil lezen is Zonderling van Laini Taylor of Meester Legende van Stephanie Garber.
Frankenstein – Lees een thriller.
Bij deze klassieker wil ik ook echt Frankenstein gaan lezen. Deze heb ik liggen van BlossomBooks.
En als laatste, en dan ben je bovenin, Jane Austen Lees een boek dat zich afspeelt in Engeland. Hierbij wil ik Kwijt van Sandra J. Paul lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s