TBR Januari

IMG_1763 (2)
Een nieuw jaar, dus ook weer een nieuwe Goodreads challenge. Ik ga dit jaar voor de dertig boeken, net zo als in 2017. In 2017 heb ik maar 27 boeken gelezen en dat komt omdat ik in de zomermaanden geen boek heb aangeraakt. De laatste drie maanden heb ik het pas weer een beetje ingehaald. Maar dit jaar ga ik dus weer proberen om dertig boeken of meer boeken te lezen. Daarom vandaag mijn TBR van januari.

Als eerste wil ik deze maand echt Harry Potter and the prisoner of Azkaban uitlezen. Hier ben ik al een aantal weken in bezig, maar ik lees elke keer andere boeken toch even snel tussendoor. Dus vanaf nu heeft dit boek voorrang.
IMG_1665
Daarna wil ik het boek Spiegel van Cara Delevingne lezen. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek en heb ook al verschillende meningen gelezen. Mijn recensie zal in januari online komen.

Het derde boek ligt al een tijdje op mijn nachtkastje. Het is het boek Babe, you got this van Martje Haverkamp & Emilie Sobels. Ik ben heel erg benieuwd naar de verhalen van de vrouwen die hier instaan. Dit boek lijkt me vooral heel erg inspirerend en motiverend.
IMG_1766 (2)
Als Laatste ga ik elke maand een ‘lootje’ trekken uit mijn nog-te-lezen-pot. Dit wil ik gaan doen om het aantal ongelezen boeken naar beneden te brengen. En deze maand wordt dat het boek Zac & Mia van A.J. Betts. Hier wil ik ook een blogpost over schrijven, maar deze zal niet alleen over het boek gaan.

Sinds kort lees ik ook veel op mijn Ipad via het Kobo plus abonnement. Ik vind dit echt ideaal en heb al veel leuke boeken hier op gelezen. Hier heb ik nog geen boek voor uit gezocht, omdat Harry Potter nu toch echt een keer uitgelezen moet worden. Maar mocht ik via Kobo nog een boek lezen komt deze zeker voorbij op mijn blog.

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s